Creare magazin online

Scari de lemn – secretul unui design de exceptie

Artisan de Maison creeaza un mobilier deosebit pentru case sofisticate si scari de lemn, care sa desavarseasca aspectul acestora. Pentru ca in casa personala, trebuie sa imbini cu succes, stilul cu functionalitatea, ai nevoie de piesele decorative potrivite. Unul dintre elementele cheie de acest gen este dat de holul cu scari de lemn.

Decorul interior poate fi mai practic si bine organizat, cu o trecere facila dintr-o camera in alta. Lemnul ramane un material nelipsit din casele rafinate, iar combinatiile de mobilier din lemn masiv cu scari sau placari trepte cu lemn, raman in topul preferintelor.

Potrivite in case mari sau intr-un apartamen penthouse, aceste scari de lemn aduc un plus de frumusete si functionalitate.

Esentele lemnului sunt variate, gata sa multumeasca orice simt artistic. Lemnul este pregatit si tratat sa reziste in timp la trafic,umezeala, zgarieturi si factori de coroziune. Lemnul simplu mat sau lacuit, sau lemnul vopsit aplicat la placarile de trepte garanteaza un efect personalizat si original in totalitate.

Echipa Artisan de Maison a realizat scari de lemn, gata sa te inspire in decoratiunile casei tale:

  1. Scari de lemn natur cu esenta din stejar

Unul din cele mai trainice tipuri de lemn, este stejarul. Fiind preferat in constructia mobilierului, acesta se regaseste si in decorul cu scari de lemn natur. Textura sa natur, de brun deschis, aduce natura la tine in orice incapere.

Aceste scari de lemn din stejar contribuie la ambianta casei, iar in functie de dimensiunea acesteia, holul capata un alt aspect.

Clientii pot alege si balustrada sculptata sau stalpi de sprijin cu model, pentru a intregi stilul casei.

  1. Scari de lemn cu balustrada din fier forjat

Un alt model de scari de lemn de la Artisan de Maison este cel cu fier forjat la stalpii de sustinere si la balustrada.

Dupa realizarea scarilor in spirala sau zig-zag, fierul vine sa intareasca structura acestora. Cu balustrada detaliata, vopsita in negru sau maro, poti obtine un cadru modern, demn de admirat.

Oricare ar fi preferintele beneficiarilor in materie de decoratiuni interioare, aceste scari de lemn nu trebuie sa lipseasca din casa. Artisan de Maison ofera un mobilier unic, ce personalizeaza camera intr-o maniera deosebita.

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed