Creare magazin online

Schimbarea sediului social in primul an de activiatate

Sediul social pentru o firma este un punct esential cand vorbim de infiintarea ei. Din acest motiv, in momentul in care ai de facut aceasta alegere pentru firma ta, este important sa reusesti sa faci in asa fel incat obtii cea mai avantajoasa varianta pentru tine. Bineinteles, exista diverse motive pentru care un sediu social nu va dura pentru o perioada de timp nelimitata.

Daca firma ta se afla in primul an de activitate, probabil stii deja ca ai posibilitatea sa obtii gazduire pentru sediu social la avocat. Daca ai facut deja aceasta alegere, insa sunt lucruri care te nemultumesc in relatia cu sediului avocatului la care ai stabilit sediul social, ai oricand libertatea de a schimba sediul.

Pentru a face lucrul acesta cu succes, este important sa te documentezi asupra ofertelor existente pe piata. De aceea e bine sa-ti creezi cu ajutorul informatiilor obtinute de pe internet, o mica baza de oferte in ceea ce priveste inchirierea sediului social si stabilirea lui avocat.

In functie de ofertele pe care le obtii pentru gazduirea sediului, iti vei putea contura o opinie actualizata asupra a ceea ce poti primi prin stabilirea sediului social la avocat. Exista firme care ofera servicii suplimentare, precum aceea de utilizare a adresei ca adresa de corespondenta, precum si predarea acesteia.

Mai ai si alte variante. Poti sa muti sediul social intr-un apartament, insa pentru acest lucru vei avea nevoie de aprobarile vecinilor, precum si de aprobarea de la asociatia de proprietari, iar cealalta varianta este de a folosi un spatiu independent, inchiriat sau cumparat. Prima varianta nu este costisitoare, insa implica destul de multe drumuri, timp pierdut si multa rabdare, cea de-a doua varianta te scapa de foarte multe griji, insa presupune un buget consistent.

Un consultant juridic in materie de infiintari firme iti poate oferi cele mai bune raspunsuri in ceea ce priveste stabilirea unui sediu social, in functie de bugetul de care dispui dar si in functie de preferintele tale.

Comments are closed