Creare magazin online

Secretele remodelării corporale

În ultimii ani remodelarea corporală este tot mai căutată în rândul femeilor de toate vârstele. Dacă nu ai avut curajul să încerci încă nicio procedură de remodelare corporală, trebuie să ști că nu ai de ce să îți faci griji atât timp cât alegi un salon de calitate cu personal specializat și aparatură profesională.

Deci, poți apela cu încredere la serviciile unui centru, care își propune să ofere cele mai bune soluții pentru afecțiunile pielii cu care se confruntă pacienții cu ajutorul cosmeticelor medicale, aparaturii estetice de ultima generație și celor mai buni specialiști din domeniu.

Ce este remodelarea corporală?

Remodelarea corporală presupune  un set de tehnici și proceduri prin care se obține sculptarea uneia sau mai multor zone ale trupului, prin eliminarea țesutului adipos si a celulitei si tonifierea mușchilor si a pielii. Bineînțeles, cu o analiză corporală efectuată în prealabil pentru a stabili exact ce tratament este ncesar și cel mai potrivit pentru nevoia fiecăreia dintre noi.

Așadar, remodelarea corporală este un mod de a te aduce la forma dorită, atât prin tonifierea mușchilor, eliminarea centimetrilor în plus dar și tratarea problemelor tipic eminine precum celulita sau vergeturile.

Care sunt cele mai cunoscute procedee de remodelare corporală?

În funcție de nevoia ta, poți apela la diferite proceduri de tratament și remodelare atât pentru ten cât și pentru corp.

Printre cele mai cunoscute și căutate sunt procedurile de electrostimulare, masaj si împachetări cu substanțe active anticelulitice si cu efect de elasticizare a pielii, dar și tratamentele mai complexe pentru întinerirea tenului sau eliminarea grăsimii din diferite zone precum radiofrecvența, vacuumul sau lypolaser. Acestea însă necesită un tratament mai complex, de durată mai lungă și aparatură modernă.

Criolipoliza este una dintre cele mai căutate proceduri de eliminare a grăsimi și implicit a kilogramelor nedorite. Tratamentul se aplică pe fiecare zonă problematică în parte iar rezultatele se pot observa încă de la prima ședință. Procedura este complet nedureroasă și are loc prin înghețarea celulelor grase pentru ca acestea să se dezintegreze, fiind realizată cu echipamente special destinate pentru criolipoliză, precum cele de la Cryomed, Criocuum sau Criowave.

Alt tratament foarte căutat pentru intinerirea și hidratarea tenului este cel cu Oxygen Hiperbaric.Acesta stimulează producția de elastină și colagen și poate trata afecțiunile pielii.

De ce să apelăm la tratamentele de remodelare corporală și ce beneficii ne aduc acestea?

Aparatura remodelare corporala

În primul rând, procedurile diverse de remodelare corporală pot trata mult mai rapid problemele de piele, precum cremele din comerț sau tratamentele naturiste.

Apoi, să nu uităm că o sesiune de câteva ore de tratamente poate fi un mod plăcut și util în același timp de a te relaxa după o zi încărcată. În același timp, o jumătate de oră de electrostimulare poate echivala cu câteva ore petrecute într-o sală de forță.

Să nu uităm însă că pentru a avea un mod de viață sănătos și îngrijit este necesar să alegi și o alimentație sănătoasă, doza necesară de efort fizic și desigur acestora să le adaugi și răsfățul esențial datorat procedurilor tale preferate de remodelare corporală.

Sursa: Topmedika.ro/aparatura-corporala

Comments are closed