Creare magazin online

Secretele unei relatii fericite

Relatiile precum ar fi casatoria, dragostea, convietuirea pot fi sustinute cu o nota fericita daca se respecta unele reguli secrete. Relatia este complet subiectiva si nu pot fi executate reguli clare asupra acesteia, dar urmand anumite orientari poate ajuta la o relatie fericita.

Multe dintre aceste reguli, asa-numite, se bazeaza pe experienta vietii multor cupluri fericite si pe observarea oamenilor. Cand doi oameni intra intr-o relatie, multi dintre ei doresc relatii de durata. Dar, cu toate astea, un numar mare dintre ei se indeparteaza dupa un timp, in cautarea unor noi parteneri.

Pauza si divortul nu sunt solutia
Intrebati despre cel mai bun mod posibil de a rezolva problemele in relatii sau casatorie, multi oameni pot comenta ca divizarea sau divortul este cea mai buna metoda posibila de a pune capat tuturor problemelor dintr-o relatie. Este cea mai mare greseala pe care oamenii o fac vreodata intr-o relatie.

Motivul cresterii ratei divorturilor este analizat ca mentalitate a oamenilor care, inainte de a intra intr-o relatie, cred ca divortul este un mijloc de a rezolva posibilele probleme in cadrul acesteia. Divortul nu este niciodata o optiune, dar este cea mai mare decizie de a fi luata in viata numai intr-o situatie inevitabila. Nu va ganditi nici macar la o ruptura sau casatorie ori de cate ori va confruntati cu probleme minore in relatii. Problemele sunt doar produse secundare ale fericirii cu care se confrunta relatiile.

Nu exista relatii perfecte, ci situatii perfecte
Nimeni nu poate fi considerat intr-o relatie perfecta, cat de fericit este cuplul, deoarece fericirea intr-o relatie este doar fericirea situatiilor create de parteneri. Nici o relatie, in ansamblu, nu este destinata sa fie joviala si satisfacatoare. Pot exista momente de fericire si momente de lupte.

Sfaturi pentru a stabili o relatie intrerupta
Cuplul care invata secretele de a echilibra fericirea si luptele se bucura de cea mai buna relatie posibila si de viata. Atunci cand sunt in tensiune sau probleme, multi oameni cred ca sunt incapabili sa intre intr-o relatie gresita si in acelasi timp sa ignore posibilele sanse de a face fiecare momente din viata fericite prin intelegerea partenerului mai mult si ajustarea putin mai mult.

Teama de a exprima parerea
Un alt secret al relatiei fericite consta in a fi deschis si sincer cu partenerul. Nu va simtiti frica sa va exprimati parerea in fata partenerului. Cand oamenii comunica reciproc, multe dintre problemele pot fi rezolvate. O problema, cat de ignorabila este aceasta, atunci cand este tinuta in minte pentru cateva zile, poate lua forme de furie, frustrare, dispret etc., si se exprima in manierele cele mai nedorite. Comunicarea intre parteneri sa fie un element frecvent si nimeni sa nu tina cuvintele cand vrea cu adevarat sa vorbeasca.

Dragostea este definita prin respect
Poti sa spui ca-ti iubesti partenerul, dar niciodata nu poti exprima iubirea asa cum este. Nu exista emotie ca dragostea, dar vine ca un pachet care include, respect, ingrijire, impartire, dedicare, iertare etc., exprima emotiile ori de cate ori este posibil pentru a face pe cealalta persoana sa simta intensitatea iubirii tale. Cand partenerul simte ca nu-i pasa de el sau nu-i da respectul cuvenit, persoana se poate gandi la o alternativa.

Comments are closed