Creare magazin online

Servicii de raschetare parchet

Renovarea unei incaperi incepe cu reconditionarea parchetului.

Daca doresti sa renovezi o incapere nu poti omite operatiunile de raschetare sau de reconditionare a parchetului.

Operatiunea de raschetare este destul de complexa si nu se poate realiza decat de catre profesinisti care au si echipementele adecvate astfel incat reconditionarea parchetului sa se transforme intr-un esec.

Reconditionarea sau raschetarea parchetului implica multe cunostinte in legatura cu slefuirea lemnului masiv impreuna cu activitati de reparare a defectelor aparute in lemn si ulterior finisarea acestuia si finalizarea cu manopere de colorare si lacuire.

 

Trebuie acordata o atentie deosebita felului cum sunt manevrate masinile pentru slefuit deoarece acestea trebuie sa parcurga uniform toate zonele nu sa se accentueze mai mult pe o zona in detrimental alteia.

Raschetarea se refera la indepartarea stratului deteriorat de lac care este aplicat pe parchet impreuna cu o parte din stratul de deasupra al lemnului din care este confectionat parchetul fie ca acesta este din lemn stratificat sau din lemn masiv.

De-a lungul timpului, parchetul poate suporta mai multe raschetari fara sa fie afectata calitatea acestuia si aspectul final, daca acestea sunt facute in mod profesional.

In cadrul acestor operatiuni, acesta va pierde din grosime insa nu atat de profund astfel incat acesta sa nu mai poata fi folosit.

Totusi trebuie sa aveti in vedere ca numarul de reconditionari pe care il poate suporta un parchet depinde in mare masura atat de executia cu profesionalism a acestei manopere cat si a calitatii parchetului respectiv.

Fiind o operatiune destul de radical, este obligatoriu sa stii cand trebuie sa reconditionezi parchetul folosind raschetarea acestuia pentru a nu-l compromite in timp iar stratul care trebuie indepartat trebuie sa fie unul suficient pentru a-I schimba aspectul fara a intra prea mult in profunzime.

Ai grija de parchetul tau si rasheteaza-l correct pentru a  nu-i pierde calitatile benefice familiei tale.

Comments are closed