Creare magazin online

Servicii funerare sector 2 – scurta prezentare

Acest articol este despre activitatea serviciilor funerare desfasurata de http://funerare-rainbow-dorobantu.ro/ – o firma serioasa si ce activeaza in domeniu de peste 13 ani.

Serviciile funerare desemneaza totalitatea serviciilor prestate de o firma in legatura cu inmormantarea unei persoane. O inmormantare reprezinta o ceremonie de omagiere a unei persoane care a trecut in nefiinta.

Funerariile au loc inainte de ingropare sau de incinerare si in general au loc la cateva zile dupa ce o persoana s-a stins din viata.

Locatia – Servicii funerare sector 2 de la Dorobantu – Bucuresti
Cel mai adesea, funerariile au loc in case funerare, locuri de cult, capele din cimitir sau la mormant. Aceste locatii sunt in general cel mai bine organizate pentru ca serviciile funerare sa se desfasoare cat mai bine. Daca sunteti din sectorul 2 si aveti nevoie de o firma de servicii funerare va puteti adresa celor de la http://funerare-rainbow-dorobantu.ro/

Caracteristici ale funerariilor traditionale
In unele cazuri sicriul cu trupul neinsufletit poate sa fie deja asezat in fata unei camere, iar in alte cazuri el va fi adus de catre agentii de funerare. In timpul funerariilor oamenii se roaga, aduc omagii, citesc pasaje din Biblie, vorbesc despre lucrurile pozitive din viata persoanei care s-a stins sau canta. La final, corpul va fi luat cu un dric de catre agentii de funerare si adus in cimitir pentru inhumare. In cazul in care vorbim despre o incinerare, corpul va fi dus la un crematoriu conform specificatiilor si dorintelor membrilor familiei.

Pentru sfaturi si informatii suplimentare despre cum sa planificati servicii funerare sector 2 sunati la orice ora la numarul de telefon 0753.30.40.50 sau accesati http://funerare-rainbow-dorobantu.ro/.

Organizarea priveghiului
In multe situatii are loc un priveghi, de obicei cu o noapte inainte de inmormantare sau incinerare. Sicriul cu trupul neinsufletit se afla intr-o camera iar cei apropiati vin, se inchina, depun coroane, aprind lumanari si se roaga pentru cel care a plecat din aceasta lume. Daca pana acum la noi priveghiul se organiza de obicei acasa, ei bine incepand de anul acesta, conform noilor reglementari privind legea funerara, priveghiul va avea loc in casa praznicala, la o casa de inmormantare speciala sau intr-un locas de cult.

Funerarii urmate de inmormantare
In cazul inmormantarii trupului se savarseste o scurta slujba la cimitir. De fapt, corpul este prima data dus in biseria unde se tine o slujba, iar mai apoi sicriul este duc in locul destinat ingroparii. Daca pana acum inmormantarile se faceau in prezenta preotului, incepand din anul 2016, conform noilor reglementari o inmormantare se poate face si slujirea preotului. La inmormantare pot participa cei apropiati, dar in functie de situatie si perspectivele religioase, evenimentul poate fi unul mai restrans sau poate sa fie mai extins.

Comments are closed