Creare magazin online

Servicii profesionale la tine acasă, la un click distanță

O țeavă spartă în miez de noapte, programarea mult așteptată la salon anulată pentru că nu ai cu cine lăsa copilul, tot weekendul pierdut pentru a găsi pe cineva să repare televizorul sau calculatorul… Toate aceste îți sunt cunoscute?

Atunci e timpul să nu te mai chinui.

Acum nu mai trebuie să treci prin situațiile în care cauți cu disperare un instalator sau un electrician și la sfârșit nici măcar nu ai garanția că a făcut ceea ce trebuie.

Pe platforma online poți găsi rapid răspunsul și rezolvarea tuturor problemelor apărute acasă. Aici găsești specialiști în diferite domenii, fie că este vorba despre electricieni, instalatori, tehnicieni, zugravi sau îngrijitori de animale, cu garanția unui lucru bine făcut la cele mai bune prețuri. 

Ce este și cum funcțonează serviciile la domiciliu?

Meseriașii din diverse domenii devin parteneri ai platformei, iar tu poți apela la aceștia de fiecare dată când ai nevoie de serviciile lor fără a te mai deplasa de la domiciliul tău și fără a mai pierde timpul pentru a căuta cei mai buni profesioniști pentru problema ta.

Totul funcționează foarte rapid și simplu. Cu câteva clickuri intri pe platformă, selectezi categoria de meseriași de care ai nevoie, apoi alegi firma sau persoana fizică cea mai potrivită pentru problemele tale, iar la sfârșit poți și să evaluezi calitatea servicilor primite.

Cum devii partener?

Pentru a deveni partener începi  cu un proces de verificare pentru a ne asigura că îndeplinești anumite criterii stricte.
Specialiștii trebuie să își prezinte diplomele sau punctele forte care îi reprezintă în munca pe care o realizează, iar mai apoi să își dovedească seriozitatea și profesionalismul în urmă unui interviu telefonic. Calitatea lucrărilor anterioare este și ea verificată.
Dacă în urmă acestui proces de selecție decidedem că meseriașul are capacitatea de a oferi cele mai bune soluții pentru clienți, acesta devine partener al platformei, urmând a fi contactat de către proprietari, când aceștia au nevoie de serviciile sale

Așadar, ca și partener al platformei vei avea parte de promovare constantă iar clienții vin singuri la tine, putându-te recomanda apoi mai departe.

Gata cu improvizațiile, timpul și nervii pierduți.
Pe platforma online se găsesc la un loc profesioniști din toate domeniile gată să vină direct la tine acasă, în plus ai și garanția servicilor oferite, deoarece nimeni nu ar vrea să lase un străin în casă fără nicio garanție.

Fiecare specialist este verificat și primește ratinguri de la proprietari după fiecare lucrare, astfel nu mai este nevoie să îți faci griji pentru siguranța și calitatea serviciilor.
Partenerii specialiști din toate domeniile sunt gata să îți rezolve orice problema. 

Vrei să reamenajezi și ai nevoie de lucrări de izolație și reparații de ferestre, ți s-a stricat instalația electrică sau doar te apuci de curățenia de primăvara și vrei să muți mobila, aici găsești meseriași pentru toate.

Același lucru se aplică și în cazul reparaților urgente, care îți dau întotdeauna bătăi de cap.

Comments are closed