Creare magazin online

Servicii stomatologice calitative – Imperial Dent

Multitudinea de clinici stomatologice existente la moment te poate deruta destul de ușor. Experiențele diferă de la caz la caz, astfel încât devine destul de greu să alegi servicii stomatologice de calitate.

Metoda încercărilor și eșecurilor nu funcționează mereu, pentru că nimeni nu are timp suficient să încerce pe propria piele serviciile din diverse clinici. Recomandările de la prieteni și rude sunt oarecum subiective, deoarece fiecare are standartele lui de calitate, precum și propriile priorități, când vine vorba de o analiză completă.

Soluția este mai simplă decât pare la prima vedere. Este suficient să iei în considerație câțiva factori, ce ar putea defini calitatea serviciilor stomatologice.

  1. Raportul calitate-preț.

Evident, cineva preferă să plătească cât mai puțin pentru servicii stomatologice, cineva caută dinadins prețuri dintr-o categorie mai ridicată, pentru că socoate că acestea ar fi o garanție pentru calitate. În realitate, există o balanță între calitatea serviciilor și banii pe care îi merită, iar fiecare pacient alege după buzunar calitatea pe care și-o permite. Atâta timp cât rezultatul este pozitiv, cheltuielile pot fi socotite ca investiții într-o dantură sănătoasă, iar o astfel de atitudine, lângă respectarea strictă a igienei și vizitele preventive la stomatolog (care, evident, nu costă ca un tratament) pot să scadă drastic cheltuielile totale pe servicii stomatologice, fără a afecta calitatea lor.

  1. Anturaj plăcut și atitudine binevoitoare față de pacienți.

Pacienții sunt, în primul rând, oameni. Oameni care au o problemă de sănătate, suferă și nu sunt tocmai în cea mai bună dispoziție. Mulți se stresează în plus, datorită unor fobii nefondate, deci anturajul clinicii trebuie să corespundă calității serviciilor. Abordarea pacienților include factorul psihologic, care nu trebuie ignorat. Într-adevăr, cu gura deschisă pe scaunul stomatologic nu prea ai ocazia să comunici cu doctorul, dar consultația ce precede tratamentul și procesul de organizare a tratamentului trebuie să fie obligator bilateral. O atitudine respectuoasă și o comunicare eficientă garantează, adesea, jumătate din rezultat.

  1. Politica de perfecționare continuă.

Medicina este într-o continuă dezvoltare, iar stomatologia cu atât mai mult. Aproape toate aparatele folosite la moment au fost inventate, perfecționate și aplicate în ultima sută de ani. Metodele de anestezie au evoluat vertiginos în ultimele decenii. Tehnicile de implantologie, extrem de populare la moment, se schimbă în fiecare an. Un specialist stomatolog bun nu va rămâne niciodată în urmă, dacă are posibilitatea de a-și optimiza munca. De aceea, o clinică stomatologică decentă investește în dezvoltarea angajaților ca specialiști, dar și în tehnica utilizată. Este un factor demn de a fi luat în considerație, când alegi servicii stomatologice de calitate.

Una dintre cele mai bune clinic stomatologice din Chișinău este Imperial Dent, anume pentru că îmbină cu succes aceste elemente. Personalul calificat, materialele și aparatele de ultimă generație, precum și atitudinea față de clienți sunt la nivel. Dacă îți dorești un zâmbet sclipitor, fără durere, stres și cheltuieli enorme, ești așteptat la Imperial Dent.

 

Comments are closed