Creare magazin online

Serviciul de SEO in webdesign

Firmele de webdesign au o gama variata de servicii oferite posesorilor de site-uri pentru a avea o imagine cat mai atractiva in ochii vizitatorilor. Insa, o gama completa de servicii a unei firme de webdesign include, pe langa serviciile de design, si cele de optimizare pentru motoarele de cautare, pentru ca avea un continut productiv si pentru a atrage cat mai multi vizitatori.

Ce inseamna SEO? Este acronimul pentru Search Engine Optimization si se defineste ca fiind un set de actiuni intreprinse pe un site sau blog cu scopul de a manipula favorabil ranking-ul cuvintelor cheie, relevante site-ului tau, in motoarele de cautare. Scopul SEO este acela de a aduce trafic relevant catre site-ul tau.

Ca proprietar al site-ului, trebuie sa iti stabilesti cateva cuvinte cheie definitorii pentru site sau serviciile prezentate pe acel site. Cuvintele cheie pot fi simple ( fotbal, asigurari, masini, laptopuri, etc.) cat si cuvinte compuse sau long tail keywords (gazon artificial, asigurari de viata, telefoane mobile). Pentru a stabili cu si mai multa exactitate cuvintele cheie de care ai nevoie pentru optimizarea site-ului este indicat sa te uiti la alte site-uri ce se adreseaza aceluiasi public, apoi, folosind Google Adwords, cauti sa vezi cele mai cautate cuvinte cheie ce au legatura cu specificul paginii web pe care o detii.

Daca ti se pare complicat acest proces de optimizare a cuvintelor cheie in cadrul motoarelor de cautare, apeleaza fara ezitare la o firma de webdesign care are specialisti in acest domeniu. Pe langa un aspect placut, site-ul trebuie sa fie productiv din punct de vedere al traficului. Orice afacere care se bazeaza mult pe promovarea online isi atrage clientii intr-o porportie mare din rezultatele cuvintelor cheie afisate in motoarele de cautare.  Optimizarea SEO este la fel de vitala pentru un site ca si denumirea si domeniul sau, precum si designul atractiv.

Adauga un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.