Creare magazin online

Sfaturi pentru a inchiria o masina

In sfarsit a sosit vacanta .! In cazul in care aveti de gand sa vizitati alte orase sau destinatii inedite , veti inchiria probabil o masina .

Ofertele existente : brokeri , companii de rent a car care se declara low cost , companii traditionale de inchiriere , te fac sa nu stii ce oferta sa alegi .

Unele companii folosesc trucuri inimaginabile pentru a oferi initial un pret mic , ca mai apoi sa adauge diferite taxe , ajungand la un pret peste celelalte companii.

Acest lucru iata cum poate fi evitat :

In primul rand , alege o companie care are sediul in orasul din care esti sau in cazul in care doresti masina la aeroport , compania respective poate face acest lucru fara taxe suplimentare . Este foarte important sa existe un birou al respectivei companii , unde sa posti merge sa discuti cu reprezentantii acestora .

Inainte de a rezerva masina , uitati-va pe “conditii de inchiriere “ ; acolo veti gasi conditiile de inchiriere , valoarea fransizei si alte optiuni.

Verificati intotdeauna daca kilometrajul este nelimitat in oferta primita . Nimic nu este mai neplacut decat sa te trezesti la sfarsitul perioadei de inchiriere ca ai de platit kilometri facuti in plus .

Daca sunteti conducatori auto tineri , verificati daca nu exista o extrataxa de platit pe zi de inchiriere sau prêt pentru sofer additional .

De la firmele de rent a car poti solicita diverse optiuni , cum ar fi GPS , harta , scaun de copil , lanturi de iarna , cutie de bagaje pe masina ,etc.Unele firme ofera aceste servicii gratuit , ca pe un gest commercial .

Daca ai gasit firma care ti-a oferit masina perfecta pentru vacanta ta , nu ezita sa apelezi la ei  in continuare .

Francrocar rent a car are pentru clientii fideli discounturi generoase pe care le puteti  afla numai  trimitand o cerere la adresa :rent.a.car@francrocar.ro

Comments are closed