Creare magazin online

Sistem expozitional modern si practic cu un roll-up

Lumea publicitatii este in continua miscare, iar cu un roll-up-ul de la 4culori.ro poti obtine un trafic mai mare de clienti.

Folosite in showroom-uri, expozitii, targuri si chiar in cadrul companiei, roll-up-urile sau bannerele portabile sunt de un real ajutor. Folosite pentru a promova o oferta, sau pentru a atrage atentia la serviciile prestate, acestea nu trebuie sa lipseasca din campaniile de marketing.

Realizate din material plastificat, bannerele de la 4culori.ro sunt montate pe un sistem din metal rezistent si usor. Suportul unui roll-up poate fi retractabil sau fix, in functie de dorintele clientilor.

Usor de asamblat si de transportat, roll-up-ul se poate strange intr-un dispozitiv de depozitare pentru a mentine intact printul PVC.

roll-up 4culori

Materialul laminat este rezistent la umezeala, la praf, temperaturi variate, expunere prelungita la soare si zgarieturi.

Dimensiunile unui roll-up variaza de la 85×200 cm la 150×200 cm, pe formate diferite.

De la modelul clasic dreptunghiular printat fata-verso, se poate ajunge la roll-up-uri de tip steag pana, alungite.

Tot din aceeasi categorie a sistemelor expozitionale se numara si bannerul luminos sau electric si pop-up-ul. Bannerul electric dar si pop-up-ul pot fi folosite in cadrul targurilor specifice pentru a capta atentia partenerilor de afaceri si a clientilor. Cu logo-ul firmei, datele de contact, dar si cu imagini atractive, pop-up-ul poate fi un centru de interes in zonele cu trafic.

Ideal in cadrul conferintelor, roll-up-ul de la 4culori.ro este un simbol al profesionalismului si al lucrului bine facut. Grafica de exceptie si rezistenta materialului stau la baza unui sistem expozitional la standarde inalte.

Alaturi de o masuta de sampling si de un stand cu brosuri sau mape, setul de prezentare este complet.

Pentru companiile care au nevoie de o interfata generoasa, este recomandat roll-up-ul de 85×200 cm, cu un print indoor de rezolutie la 2400 dpi. Materialul de print confectionat din polipropilena poate fi usor rasucit si ambalat, ori de cate ori este nevoie.

roll-up banner

Tiparit cu un mesaj call to actions au informatii generale, ori pur si simplu despre o promotie, bannerul este un element nelipsit din publicitate.

Fie ca e vorba de promovarea outdoor sau indoor, in cadrul firmei, aceste roll-up-uri au roluri multiple. Ele se pot adresa angajatilor, partenerilor de afaceri si clientilor pe post de informatie sau people stopper.

Potrivite oricarui tip de business, afisele personalizate aduc o nota de profesionalism si contribuie la crearea unui trafic de noi clienti.

Alege sa fii in topul afacerilor si sa ai mai multa vizibilitate cu un roll-up de calitate de la 4culori.ro!

 

 

Comments are closed