Creare magazin online

Sisteme de umbrire elegante pentru o vara racoroasa

Copertine retractabile

Stim cu totii cat de importanta este odihna si relaxarea pentru starea generala de bine. Daca viata in societatea moderna este adesea asociata cu situatii stresante, confortul psihic devine cu atat mai pretios, in special dupa o zi lunga la serviciu.

Prin urmare, relaxarea intr-o locatie linistita, placuta, timpul petrecut impreuna cu familia si prietenii, privind copii cum se joaca si se bucura de natura, este esentila pentru combarerea problemelor zilnice.

Creeaza zona perfecta de confort, un spatiu doar al tau!

Daca locuiesti la casa si ai o mica zona interioara de relaxare, in aer liber, gandeste-te la avantajele instalarii unei copertine retractabile. Cu un sistem de umbrire retractabil poti transforma terasa intr-o fantastica zona de evadare.

Te bucuri de aer proaspat si o vedere frumoasa fara compromisuri.

De la protectia impotriva ploilor si razelor solare, copertinele retractabile iti ofera o modalitatea excelenta de a extinde spatiul de locuit in aer liber, in timp ce imbunatatesti considerabil estetica locuintei.

Datorita diferitelor modele disponibile, copertina, se integreaza cu arhitectura oricarei locuinte si poate fi montata pe majoritatea suprafetelor, inclusiv pe acoperisuri, pe pereti sau pe un sopron. Sunt foarte solicitate pentru simplul motiv ca ofera aceasta flexibilitate.

In plus, copertinele, atat atractive cat si functionale, creeaza o extindere in aer liber a casei, care poate facilita multe activitati. Este utila intr-o varietate de situatii, petreceri, gratare cu familia si prietenii  sau pur si simplu o oaza de liniste si relaxare dupa o perioada grea. O copertina retractabila va arata bine si va spori experienta in toate situatiile amintite mai sus.

Exista insa multe alte avantaje la care nimeni nu se gandeste. Consumul de energie electrica, spre exemplu. O mare parte din caldura generata in interior pe timp de vara se datoreaza razelor solare ce patrund prin ferestre. Poti reduce astfel expunerea ferestrelor la soare cu pana la 94% si poti reduce caldura generata in interior cu pana la 77%.

Iar asta inseamna reducerea costurilor cu facturile la energia electrica utilizata pentru aerul conditionat, spre exemplu.

Odata montate, copertinele sunt extrem de simplu de operat. Poti alege intre cele doua variante disponibile: manuala sau electrica. Cu o copertina manuala, pur si simplu rotesti manivela pentru a derula si a rostogoli materialul textil, iar cu optiunea electrica trebuie doar sa apesi un buton, iar copertina se va extinde si se va retrage automat.

 

Comments are closed