Creare magazin online

Soarecii si sobolanii – cei mai periculosi daunatori casnici

deratizare soareci sobolaniSobolanii si soarecii se strecoara prin cele mai mici locuri si, de aceea, intreaga structura a locuintei tale trebuie sa fie verificata de cineva care are experienta vasta in acest domeniu, deoarece soarecii si sobolanii sunt purtatori de boli foarte periculoase, care pot fi transmise rapid la om, dar si pentru ca acestia aduc o multime de pagume materiale.

Principalul motiv al aparitiei soarecilor si sobolanilor este dat de lipsa curateniei. Spatiile in care rozatoarele gasesc surse de hrana si de apa sunt spatii favorabile pentru acestea si astfel se intaleaza si se intamultesc rapid. Asadar, daca te asiguri ca spatiul pe care il detii este unul curat, in care nu exista surse de apa sau hrana si in care gunoiul este depozitat corespunzator, atunci poti preintampina aparitia acestor daunatori neplacuti.

Eliminarea soarecilor si sobolanilor cu o deratizare eficienta

Pentru a scapa de sobolani sau pentru a preveni infestarea casei cu sobolani, aveti nevoie de o firma specializata si autorizata in deratizare din Bucuresti, precum compania DDD Nord. Este important ca firma de deratizare cu care vei lucra sa fie autorizata, deoarece poti fi sigur ca substantele utilizate nu sunt periculoase pentru om, iar lucrare va avea o eficienta garantata.

Acesta companie poate detine sub control exterminarea eficienta a sobolanilor, indiferent de marimea populatiei acestora. Prin experienta si cunostintele lor, exterminatorii vor folosi raticidele potrivite, pe care le vor plasa in niste containtere speciale, sigilate cu o cheita, in care pot patrunde doar rozatoare si in care acestea se pot hranii cu momela toxica.

Spatiile in care sunt plasate aceste containere speciale sunt si ele foarte bine alese de echipa care efectueaza lucrarea de deratizare. Aceste spatii vizeaza zonele din care soarecii si sobolani se hranesc si se adapa, dar si anumite spatii prin care migreaza acesti daunatori. Nu trebuie ca spatiul sa fie impanzit de hranitoare cu momeala toxica, acestea trebuie plasate doar in aceste zone cheie identificate de compania care efectueaza lucreare de deratizare.

Comments are closed