Creare magazin online

SOC in lumea muzicala. Un alt Dj cunoscut s-a stins din viata. Priveste despre cine este vorba!

Lara Kruger, faimosul DJ nascut baiat, sub numele de Thapelo Lehuleri, si-a gasit sfarsitul in luna ianuarie a acestui an. In urma unei vieti controversate, cunoscutul Dj sud-african a murit in data de 3 ianuarie, la numai 30 de ani.

Un al eveniment nefericit in care un DJ  profesionist si-a pierdut viata a fost marele eveniment din Brazilia, carnavalul la care DJ Kaleb Freitas a murit strivit de bucatile de scena care s-au prabusit in urma vantului.

Lara Kruger a fost o puternica sustinatoare a drepturilor si libertatilor comunitatii gay din Africa. Desi s-a nascut baiat, de-a lungul vietii sale in diverse declaratii acesta a declarat faptul ca si-ar fi dorit enorm sa fie fata.

 

Declaratia plina de regrete a DJ-ului Lara Kruger

„Zi de zi imi traiesc viaţa ca o femeie. Dar buletinul meu, permisul de conducere şi toate celelalte acte sunt din nefericire pe nume de barbat pentru ca procesul de transformare in ţara noastra nu este aşa de uşor cum ar trebui sa fie”, spunea de fiecare data Lara Kruger.

Lara lucra ca Deejay la postul local Motsweding FM, iar in luna decembrie a anului trecut a fost spitalizata de doua ori, in aceeasi saptamana, suferind de depresie.

Prima internare a survenit pe 18 decembrie, insa Lara a fost externata dupa doar 3 zile, insa apoi, la doar o saptamana diferenta a fost internata din nou, conform spuselor managerului sau, Boipelo Ditshego.

 

Problemele grave din viata sa i-au adus sfarsitul

Lara Kruger  a avut mereu de intampinat probleme de sanatate si a dus o viata nu tocmai buna, datorita modul in care a privit viata si datorita  idealurilor sale.  De asemenea, lipsa de somn si programul incarcat ii afectau intotdeauna starea de sanatate, compensand bine cunoscutele episoade de depresie crunta.

Toate acestea la un loc i-au adus astfel moartea, la o varsta atat de frageda, artista reusind sa supravietuiasca prin acest val de probleme numai trei decenii.  Cu toate acestea, cunoscutii sustin ca a trait o viata implinita, luptand intotdeauna pentru drepturile si libertatile celor marginalizati si considerati anormali in societatea in care traia.

 

Recunoscuta la nivel national datorita concertelor, insa totusi vesnic nemultumita de performanta sa

Controversata artista a devenit foarte cunoscuta de-a lungul timpului, nu doar in Africa, ci pe intreg mapamondul. Totusi, niciodata nu a fost multumita de cariera sa si de impactul pe care munca sa il avea asupra celorlalti.

Probabil aceste frustrari aveau sa vina din partea personala, DJ Lara Kruger nefiind satisfacuta niciodata de postura pe care o avea. Permisul, buletinul si toate actele purtau numele unui barbat, desi Lara si-a dorit intotdeauna sa fie fata.

Oprelistile pe care le-a suportat in viata, alaturi de toate problemele de sanatate care i-au sabotat cariera, iata ca i-au adus intr-un final sfarsitul. Cu toate acestea, Lara Kruger ramane unul dintre cele mai sonore nume din lume in aria muzicala, mai ales in postura de DJ profesionist.

Comments are closed