Creare magazin online

Specialistii recomanda panouri gard de la Mesteru Manole

Panourile gard comercializate de Mesteru Manole au inceput sa fie din ce in ce mai solicitate de clienti, la recomandarea specialistilor, pentru realizarea de imprejmuiri pentru diverse suprafete. Dupa cum spuneam, pentru realizarea de imprejmuiri eficiente din mai multe puncte de vedere specialistii recomanda utilizarea acestor panouri bordurate.

Cu ajutorul acestor panouri gard se pot realiza garduri rezistente si cu un design placut, care se imprejmuiasca diferite spatii din domenii civile, gospodaresti, industriale etc.
panouri gard

Pasi in amenajarea unor panouri gard

  • Trebuie sapata o fundatie, la o adancime de aproximativ 40-50cm, iar latimea sa nu depaseasca 34-45 cm;
  • Trebuie folositi niste stalpi de fier in acelasi timp cu turnarea cotei zero. Stalpii de fier trebuie sa fie aliniati si sa se prinda in beton, pentru ca pe acestia se vor prinde plasa bordurata;
  • Pentru o mai buna rezistenta, mustatile stalpilor trebuie prinse in beton;
  • A doua zi dupa turnarea cotei zero se incepe cofrajul si se toarna centura de beton a gardului;
  • Cel mai bine este sa folositi panouri gard de la Mesteru Manole pentru ca acestea usureaza munca si ajuta la obtinerea unui gard drept care, la final, mai necesita doar o usoara tencuiala;
  • Dupa ce betonul se usuca, puteti incepe decofrarea si finisarea bordurii de beton;
  • In final, se sudeaza pe stalpi si panouri gard sunt gata.

Iata gama de la Mesteru Manole: https://mesterumanole.ro/plasa-bordurata

Din ce sunt confectionate aceste materiale

Panourile gard sunt confectionate din sarme din otel ce sunt aliniate vertical, fiind legat intre ele cu alte trei sarme dispuse perpendicular si sudate de cele verticale.Acest lucru ofera rezistenta ridicata pe care acest material o are si justifica motivul pentru care este foarte utilizat in ultimii ani.

Avand in vedere ca sunt panouri gard fixe, aceste materiale pot fi transportate destul de usor si nu este nevoie de o pregatire speciala in acest sens. De asemenea, grosimea acestora destul de mica permite depozitarea acestora intr-un spatiu relativ mic si implicit o manipulara usoara.

Comments are closed