Creare magazin online

Specificatii si preturi pentru Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 este, probabil, telefonul cel mai asteptat din acest an. Iubitorii marcii sud-coreene si-au pus bani deoparte inca de anul trecut pentru a-l putea achizitiona imediat ce acesta ajunge si pe piata din Romania. Nu de mult timp, el se afla in ofertele companiilor de telefonie mobila.

Samsung Galaxy S6, un smartphone de top

Samsung Galaxy S6 se numara printre smartphone-urile cele mai frumoase create vreodata. Are doar 138 de grame, iar designul lui minimalist, slim, il face un telefon elegant, potrivit atat pentru o femeie activa, cat si pentru un om de afaceri.

Samsung Galaxy S6 vine in mai multe variante, de 32 GB, de 64 GB sau de 128 GB, astfel incat memoria lui sa poata stoca toate informatiile de care ai nevoie. In plus, memoria interna foloseste tehnologia UFS 2.0 regasitasi in SSD-uri, care permite o fluenta mai mare in cadrul utilizarii de zi cu zi.

Ecranul SuperAMOLED de 5.1 inci iti permite sa vizualizezi si filme sau documentare in cele mai bune conditii. Un alt avantaj il reprezinta camera foto de 16 MP, o rezolutie superioara de care nu se bucura prea multe gadgeturi.Senzorul Samsung Galaxy S6 este capabil sainregistreze clipuri video la rezolutie 4K, in timp ce camera foto frontala are 5 MP si permite realizarea unor selfie-uri mai bune.

Samsung Galaxy S6 la preturi accesibile

Intrucat s-au asteptat la un numar mare de clienti pentru acest model, companiile de telefonie l-au inclus in oferta realizand pachete destul de atractive. Asa se face ca, daca la liber un Samsung Galaxy S6de 32 GB costa 729 de euro, il poti cumpara totusi si cu 69 de euro, insa pentru asta vei fi nevoit sa achiti luna de luna un abonament de 59 de euro timp de doi ani.

Pretul unui Samsung Galaxy S6 de 128 GB este 929 de euro in cazul in care il cumperi fara un abonament. Exista insa si varianta in care poti primi o reducere de 50% la accesoriile compatibile. Oricum ar fi, Samsung Galaxy S6 va ramane o lunga perioada de timp un smartphone ravnit de cei care iubesc marca, dar si sitemul Android.

Comments are closed