Creare magazin online

Spoturi led pe tavan, scari si subtern. Tu cum amenajezi?

Informatii despre spoturi led

Pentru intreaga industrie care produce diverse sisteme de iluminare, putem spune cu siguranta ca industria este in continua evolutie.
spoturi led
In acest spirit, exista acum o noua forma de iluminat, si anume un sistem de iluminare cu sistem LED, care este acum cunoscut in intreaga lume. Incepand de pe piata, aceste spoturi cu LED sunt foarte reusite, deoarece aduc alte functii corpurilor de iluminat cu LED. Integrarea si forma lor sunt principalele inovatii aduse pe piata.

Avantaje foarte bine cunoscute!

In aceasta sectiune, vom discuta mai detaliat principalele avantaje ale acestor spoturi LED.

Printre aceste avantaje de baza, am gasit urmatoarele fapte: aceste locuri va pot ajuta sa economisiti multa energie electrica, astfel incat consuma mai putina energie decat punctele de generatie mai vechi.

Aceasta tehnologie folosita in iluminatul cu spoturi LED-uri nu contine mercur sau alte substante nocive, de aceea este foarte ecologica.

Pot fi instalate pe o baza universala, deci nu trebuie sa inlocuiti intreaga lampa. Mai mult, ele nu emit raze ultraviolete sau infrarosii. De asemenea, sunt o investitie pe termen lung foarte buna, cu o durata de viata de 50.000 de ore.

Unde le montam?

Sistemul de tip spoturi LED poate fi instalat direct pe perete si poate fi incorporat in perete sau chiar in suprafata. Puteti utiliza spoturi cu LED reglabile pentru a directiona lumina acolo unde aveti nevoie. Folosirea lor pe tavan este o solutie de design interior foarte utila.

Sistemul de iluminat este un element foarte important al designului interior al casei. Este necesar sa va ganditi inainte de a cumpara mobila, deoarece pentru a instala sisteme cu LED-uri, trebuie sa trageti firele prin anumite zone inainte de a va putea ocupa de designul final al casei.

Iata cateva dintre cele mai intalnite intrebuintari: in primul rand le puteti monta in dreptul scarilor si veti avea parte de un design elegant.

Alege si tu spoturi led! Alege Electric Concept – noul magazin online destinat iluminatului cu tehnologie led. Alege tehnologia led: eco si smart-durabila!

Comments are closed