Creare magazin online

Spoturi led – solutia ideala pentru un design interior reusit

Spoturile led pot fie montate fie pe tavan, fie pe pereti sau chiar in pardoseala, oferind intotdeauna un aspect foarte placut si modern acolo unde sunt montate. Acestea pot fi utilizate ca un supliment pentru lumina naturala de afara, pentru crea un design interior inedit sau pentru a pune in valoare anumite zone sau obiecte ce au nevoie de un plus de atentie fiind foarte importante. Pentru a avea un design interior reusit, trebuie sa luati in calcul lumina, deoarece aceasta va fi elementul principal in crearea ambientul si atmosferei din casa. Daca spoturile led sunt utilizate cum trebuie va vor oferi o atmosfera inedita.

Cum sa va folositi de spoturi led in casa dumneavoastra?

Este indicat ca inainte sa stabiliti ce sistem de iluminat urmeaza sa montati, trebuie sa analizati foarte bine lumina naturala ce patrunde in casa dumneavoastra. In functie de acest lucru, puteti apoi sa stabiliti cum va fi aceasta completata intr-o armonie perfecta de lumina artificiala emisa de un sistem cu spoturi led.
Cum am scris si mai sus, spoturile led pot fi folosite in zona diferite, acestea putand fi montate atat in tavan, cat si pe pereti sau chiar direct pe anumite piese de mobilier pentru efecte deosebite.
spoturi led
De exemplu daca alegeti sa montati o serie de spoturi led in zona geamurilor, folosindu-se de draperie acestea vor crea un efect interesant de miscare continua, care va imbogati considerabil designul casei dumneavoastra.
Ultimul trend in materie de spoturi led este ca acestea sa fie montate subacvativ sau subterestru. Acest trend este unul foarte interesant ce poate fi observat foarte des in piscine sau in mall-urilor sau hypermakert-uri, fiind montate sub pavele pentru un design foarte frumos si interesant.
Daca sa va montati spoturi led in pardoseala pentru a beneficia de aceste efecte speciale, designerii recomanda ca acestea sa nu fie montate in toata casa, ci numai intr-o anumita zona, zona care va functiona ca un accent pentru incaperea respectiva. In plus, o alta recomandare spune ca este indicat ca parchetul in care alegeti sa le montati sa fie de culoare maro deschis sau o culoare deschisa.
Majoritatea persoanelor monteaza spoturi led in bucatarie pentru ca aici este intotdeauna nevoie de un plus de lumina, dar nu este acesta singurul loc in care acestea pot fi folosite cu succes.

Comments are closed