Creare magazin online

STOPATI MASACRUL! Cate intreruperi de sarcina au loc in Romania anual?

Romania a devenit in ultimii ani un punct al rusinii pe harta avorturilor. In anii 2009 – 2012 erau intregistrate deja peste 30.000 de avorturi, iar in anii ce au urmat s-au inregistrat in Romania peste 12.000 de intreruperi de sarcina anual.

Acest masacru in masa este mascat de dreptul la libera alegere al mamelor, insa pare a deveni un fenomen incontrolabil in Romania ultimilor ani. De ce sa alegi sa intrerupi sarcina daca te poti informa de la inceput ce presupune aceasta si ce responsabilitati urmeaza sa ai? De ce sa vrei un copil, pentru ca mai apoi sa renunti la el inca inainte sa-i dai viata?

Ce este mai ingrijorator insa, este faptul ca majoritatea mamelor ce ajung sa depuna o cerere pentru intreruperea sarcinii sunt mame minore. Este incredibil faptul ca peste 600 de minore intre 10 si 17 ani sunt aduse in spitalele din Romania pentru a naste an de an.

 

Romania pe primul loc in UE la nasteri ale mamelor cu varsta pana in 18 ani.

Romania a inregistrat in ultimii ani peste 9000 de nasteri ale mamelor minore, insa de cele mai multe ori cazurile nu sunt atat de fericite. Aceste nasteri sunt primele care ajung pe lista de avorturi a Romaniei. Mamele sunt pur si simplu speriate de ceea ce ar insemna un copil sau sunt in stare de soc dupa intamplarea petrecuta si nu sunt capabile sa pastreze copilul.

De cele mai multe ori, exceptand cazurile de viol, nici parintii nu sunt alaturi de copiii lor in astfel de cazuri, iar asta determina mama sa creada ca avortul este cea mai buna solutie. Este total gresit!

Un copil nu este doar o responsabilitate, este o bucurie, o adevarata comoara ce creste si se dezvolta alaturi de tine. Chiar si in timpul sarcinii, in cele 40 de saptamani de sarcina acel mic sufletel este in continua dezvoltare. Pentru a vedea cum se dezvolta bebelusul in timpul sarcinii si ce presupune fiecare saptamana, va puteti informa. Cititi acest articol despre dezvoltarea bebelusului in timpul sarcinii.

 

STOP MASACRULUI IN MASA! Nu mai tolerati avortul ca fiind o simpla alegere!

Intr-adevar, decizia de a intrerupe sarcina este o simpla alegere. Insa ne putem gandi macar odata si la consecintele acestei decizii? Fiecare intrerupere de sarcina inseamna o viata pierduta, lasata in urma. E asa de usor sa luam o decizie ce presupune moartea unui copil? Atat de simplu e?

Medicii sunt primii care ar trebui sa lupte in acest sens pentru a informa si a nu tolera avortul sub orice conditii, doar in urma unei simple decizii luate de catre mama, de cele mai multe ori impulsionata sau aflata sub factori de stres.

Exista si alte solutii. Exista si viata, viata pe care fiecare bebelus o merita alaturi de mama lui, viata care nu trebuie sa fie o optiune. Fiecare copil are dreptul la viata, fiecare suflet apare pe aceasta lume cu un anumit scop. Nu lasati stresul si situatiile ce va afecteaza sa indeparteze acest drept al unui copil nenascut de a lua parte la viata sa.

Comments are closed