Creare magazin online

Suplimentul minune in reglarea nivelului glicemic

Diabetul zaharat reprezinta boala endocrina cea mai des intalnita si se caracterizeaza prin anumite complicatii care se manifesta la nivelul ochilor, nervilor, vaselor de sange si rinichilor, pe care le afecteaza din plin. Simptomele de diabet pot aparea dintr-o data la persoanele cu varsta sub 40 de ani, care nu sunt obezi. In acelasi timp, la persoanele cu probleme de greutate simptomele apar treptat, in a doua jumatate a vietii lor.

Diabetico Forte este produsul cu cea mai mare recomandare si vanzare in ceea ce priveste tratamentul pentru diabetici si, de asemenea, este produsul anului 2008! Produsul este disponibil in magazinu Sam Distribution la cel mai bun pret, alaturi de alte produse naturiste pentru diverse afectiuni, precum Kollagen 11000 plus, care ajuta la refacerea productiei de colagen, pentru o mai buna functionare a articulatiilor.

Diabetico Forte reprezinta, de fapt, un supliment alimentar, natural suta la suta, purificat si extras cu ajutorul unei tehnologii foarte avansate. Diabetico Forte este facut pe baza unor plante din China. Produsul are in compozitia sa mai multi componenti nutritivi pentru pancreas, care ajuta la scaderea glicemiei, colesterolului si a hipertensiunii. De asemenea, produsul ajuta la procesul de refacere a celulelor pancreatice si a celulelor insulino + formatoare.

De asemenea, acest produs ajuta la reglarea nivelului glicemic si fortifica imunitatea organimsului. In plus, Diabetico mai contine proprietati benefice pentru reglarea glicemiei (atat cand vine vorba despre cazurile hiperglicemice, cat si cand este vorba despre hipoglicemie). Factorii reglatori ai hiperglicemiei pot combate repede rezistenta insulinei, astfel ca Diabetico contribuie decisiv pentru realizarea aportului necesar de insulina in organism.

Ingrediente principale Diabetico:

 • Pueraria thunbergiana
 • vita chinezeasca 30,3 %
 • extract din Momordica Charanti
 • castravete murat 26,1 %
 • extract din Ciuperca
 • mushroom 24,4 %
 • extract din Lycium Chinense 11,0 %
 • extract din Frunze de Dud 8,2 %

Substantele active si continutul produsului Diabetico Forte: Flavone total 1,9 g, amiloza 3,0 per 100g

Functia produsului diabetico:

Regleaza zaharul din sange

Ingrediente Principale diabetico:

 • Castravete amar
 • Ciuperca (Mushroom)
 • Lycium Chinense
 • Frunze de Dud

Substantele active si continutul Diabetico:

– Flavone totale 1.9 g, amiloza 3 g/100 g

Diabetico este un supliment alimentar chinezesc recomandat tuturos persoanelor cu un nivel ridicat al zaharului in sange.

Diabetico nu este recomandat copiilor si adolescentilor.

Diabetico se administreaza o data pe zi cate 2 capsule:

– capsulele Diabetico forte se poate administra in paralel cu alte medicamente si nu contine substante toxice.

– efectul benefic al Diabetico poate fi verificat cu ajutorul unui glucometru pentru a putea scadea treptat, pana la o eliminare completa, din celelalte medicamente recomandate pentru tratarea diabetului.

Pentru mai multe detalii vizitati magazinul sam-distribution.ro.

Comments are closed