Creare magazin online

Tabla zincata cutata – solutia simpla si rapida pentru constructii

Informatii generale despre tabla zincata cutata

Tabla zincata cutata reprezinta un anumit tip de material de constructie, deoarece reprezinta una dintre dintre cele mai economice si durabile sisteme pentru inchiderea structurilor metalice. Este des folosita in constructia acoperisurilor si a peretilor, in special, deoare aceasta mai este utilizata. Fiind un material ce ofera incredere si durabilitate, aceasta a devenit din ce in ce mai folosita, dar si recomandata. Specialistii din domeniu recomanda tabla zincata cutata datorita proprietatiilor sale specifice.

tabla zincata cutata

Procesul de prelucrare

Procesul la care este supusa tabla zincata cutata este unul de zincare prin intermediul caruia este creat un strat protector. Din acest strat sunt derivate si alte particularitati speciale care confera siguranta necesara. De asemenea, forma acesteia, proprietatile mecanice si grosimea ii confera rezistenta si longevitate. Daca este pastrata in conditii optime de depozitare si pastrare, aceasta poate beneficia de o protectie a proiectului de pana la 50 de ani.

Aceasta este realizata din otel, o materie prima foarte calitativa si rezistenta. Este rezistenta la factori corozivi, interni si externi. Astfel, daca iti doresti sa scapi de procesul de ruginire, de inlocuirea sau reconditionarea suprafetelor afectate, atunci trebuie sa incepi sa integrezi si sa utilizezi acest material calitativ.

Principalele proprietati

Metalul, otelul si zincul sunt principalele elemnte care compun tabla zincata cutata.

Aceasta reprezinta varianta cea mai ieftina si rapida pentru constructia de pereti sau garduri, fara a fi omis aspectul estetic si functional.

Agentii corozivi sunt tinuti la distanta datorita stratului protector, astfel indiferent ca acestia se gasesc in apa, aer praf, etc., nu pot patrunde.

Montarea se realizeaza cu usurinta datorita greutatii scazute a acesteia.

Raportul calitate-pret este unul verosimil, tabla zincata cutata devenind una dintre principalele recomandari ale specialistilor din domeniu.

Achizitionarea acestui material de constructii reprezinta o investitie inteligenta datorita seriei de avantaje pe care le are, fiind utilizata cu usurinta in proiecte personale si profesionale.

Unde si cum folosim acest material?

Multitudinea beneficiilor pe care le are tabla zincata cutata ii pune la dispozitie un numar cat mai mare de intrebuintari. Desi aceasta poate fi folosita in deferite contexte, cel mai des este utilizata in constructia de acoperisuri.

Fiind un material maleabil, acesta poate fi utilizat si in urmatoarele tipuri de constructii: spatii de depozitare si productie, complexe sportive, parcari auto, constructii industriale si mai ales in hale de productie cu regim alimentar pentru o pastrare cat mai buna. Fiind un material perfect opac, este ideal folosit in protejarea impotriva eventualelor riscuri de furt.

Comments are closed