Creare magazin online

Tamplarie pvc Salamander de la Window Solution

Cu totii cunoastem dilemele cumparatorului clasic: ce marca, ce model? Sa cumpar ceva scump sau ceva ieftin? Si tot asa pana facem acea alegere. Cam in acelasi stadiu eram si eu cand ma uitam dupa termopane. M-am speriat ce am gasit in piata. Termopane Rehau, termopane Salamander, cu 3, 4 sau 5 camere, cu si fara un milion de accesorii. Dezorientat total, am avut noroc sa sun la Window Solution. Acestia m-au preluat imediat si din cateva intrebari au reusit sa inteleaga ce aveam nevoie dupa care am programat impreuna o vizionare. Reprezentantul lor a venit prompt si mi-a explicat ce solutii am pentru casa, atat din punct de vedere al calitatii si a brand-ului cat si pe premise tehnice si de fiabilitate.

Astfel am vizionat intreaga serie de profile Salamander unde am ramas impresionat de BluEvolution 82, care este un profil de tamplarie frumos finisat, cu 6 camere de izolare. Am ramas impresionat de calitatea acestui profil la care reprezentantul Window Solution mi-a propus accesoriile necesare. Paleta de culori este vasta si nu cred ca cineva nu va gasi culoarea sau textura preferata.

Am rezolvat rapid si eficient problema tamplariei la noua casa si abia astept sa ma mut. Cei de la Window Solution m-au ajutat sa gasesc tot ce aveam nevoie. Am aflat atunci ca tot ei imi pot oferi serviciile necesare si o gama larga de produse: ferestre si usi Salamander, sticla termopan pentru ele, feronerie, rulouri exterioare, plase insecte, glafuri, jaluzele si chiar usi de garaj.

Tot cu ajutorul lor mi-am montat si o usa noua la garaj care mi-a facilitat foarte mult accesul. Plasele de insecte de la toata casa sunt montate tot cu ajutorul Window Solution si in curand voi apela tot la ei pentru a schimba usile din locuinta

Recomand cu caldura serviciile Window Solution atat pentru seriozitate cat si pentru calitatea produselor ofertate. Puteti sa vizitati si site-ul lor, https://www.termopane-salamander.ro/ unde gasiti toate informatiile necesare.

Daniel Nistor

Comments are closed