Creare magazin online

Tapetul, un element surpriza in amenajarile interioare

Tapetul, considerat in anii anteriori demodat, revine in zilele noastre in tendintele de design interior, pentru ca reuseste sa dea viata multor proiecte de amenajari interioare. Versatil, cu numeroase modele disponibile si cu o capacitate impresionanta in a transforma total o incapere, noile modele de tapet sunt foarte apreciate in prezent, pentru ca dau impresia unor imagini reale, datorita senzatiei de adancime pe care o creeaza.

Varietatea extraordinara de modele de tapet perete aduce solutii pentru orice incapere, de la living la baie, dand viata intregii incaperi. Poate fi gasit pe piata sub forma de rola, fototapet sau panel, iar materialele din care este realizat sunt diverse: textil, vinil sau fibra de sticla, cea din urma fiind potrivita pentru medii umede sau cu aburi, precum bucataria sau baia.

Tapet variat pentru fiecare camera

 

De la modele simple pana la cele mai sofisticate, tapetul poate fi o alegere fantastica pentru peretii din living, din dormitor si in special pentru camera copilului. In functie de modele, tapetul lavabil poate fi elegant, vesel si jucaus, sobru, poate imita piatra, caramida, lemnul, poate fi cu motive florale sau cu tematica inspirata din desene animate specifice copiilor.

Daca esti hotarat in a folosi tapetul pentru a da o noua infatisare casei tale, gasirea modelului perfect nu este o sarcina usoara. Alegerile trebuie sa tina cont de structura, utilitatea si dimensiunile fiecarei camere.

Daca dispui de o camera de zi cu pereti inalti, tapetul cu model orizontal sau cu borduri clasice este cel mai potrivit. La fel si utilizarea unor modele cu elemente imprimate mari. Daca ai camere joase, poti folosi tapet cu dungi verticale, pentru a le face sa para mai inalte si mai spatioase.

Tapetul pentru living foloseste modele cu un design proaspat, cu o paleta de culori vesele sau florale. Daca se opteaza pentru acoperirea unui singur perete, imprimeurile geometrice sunt o alegere potrivita. Modelul Legend de la SoHo Design, este un model de tapet living indraznet ce armonizeaza perfect geometriile de inspiratie orientala si culorile vibrante pentru a crea efecte vizuale impresionante.

Pentru dormitor te poti orienta catre modele simple sau inspirate din natura, tapetul urmand sa fie folosit doar pe peretele unde se afla patul. Modelul Garden of Eden, din colectia SoHo Design, inspirat din farmecul culorilor florale, in culori pale si gratioase este foarte potrivit pentru un dormitor romantic.

Modelele viu colorate, cu desene care stimuleaza imaginatia sunt cele mai potrivite pentru camera copiilor. Cu un tapet perete super vesel si colorat, camera celui mic va semana cu cea a unui super erou. Daca vrei sa ai abordari neconventionale, poti folosi tapet 3D nu doar pentru pereti, dar si pentru a decora tavanul unei incaperi, usile si diverse obiecte de mobilier pe care vrei sa le personalizezi.

In amenajari interioare nu exista limite! SoHo Design ofera solutii de tapet perete pe masura imaginatiei tale!

Comments are closed