Creare magazin online

Târgul de joburi și internshipuri RAU JOB FAIR, ediția a III-a

cover_RJF_2016__form-inscriere

În scopul corelării permanente a ofertei educaționale cu cerințele pieței muncii, precum și a creării unui mediu de interacțiune concret, Universitatea Româno-Americană din București organizează târgul de joburi și internshipuri RAU JOB FAIR, ediția a III-a.

Târgul va avea loc pe data de 11 aprilie 2016, între orele 10:00 – 17:00, în incinta Universității Româno-Americane (Bld. Expoziției, nr.1B, sector 1, București).

Evenimentul cuprinde activități de recrutare și selecție la standurile companiilor expozante, ce vor fi amplasate în holul principal al Universității (corp B).

companii_RJF-2016

De asemenea, evenimentul presupune desfășurarea, în paralel, a unor workshopuri tematice menite să ofere informații utile pentru dezvoltarea profesională, susținute de către reprezentanții mediului social, educațional și de business – Pepsico, Microsoft România, JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Gameloft, EY, Genpact, Business Women Forum Romania, etc.

Evenimentul este deschis oricărei persoane (student, masterand sau absolvent), indiferent de Universitatea de proveniență. Participarea este GRATUITĂ și se realizează în urma completării formularului de înscriere online.

Detalii complete pe site-ul dedicat – http://rjf.rau.ro/.

RJF_2016

Comments are closed