Creare magazin online

Tavan decorativ, pentru eleganta acsei tale, numai de la de la Vip Casa

Fiecare dintre noi isi doreste un ambient modern care sa ne acopere pretentiile atat prin eleganta cat si sa fie practice.
Tavanul decorativ nu mai este demult o noutate dar trebuie sa ai grija ce alegere faci pentru a fi exact ceea ce-ti doresti.

Vip Casa te intampina cu tavane decorative

Venim in intampinarea nevoilor tale propunandu-ti achizitionarea unui tavan decorativ din membrane polimerice, cu design foarte atractiv, in culori deosebit de variate pe care le poti potrivi oricarui interior oricat de original si pretentios ar fi acesta.

Tavane decorative
Tavanele false de la Vip Casa se pliaza pe absolut orice gen de amenajarea interioara si poti fi beneficiarul acestuia daca ne contactezi intrand pe site-ul www.vipcasa.ro unde vei gasi o multitudine de variante si culori alaturi de explicatii tehnice.

Vei putea alege dintre tavanele 3D sau cele cu diferite forme geometrice ample sau mai simple, colorate in nuante calde , reci in tonuri albe sau negre.

Intrand pe site ai posibilitatea de a afla mai multe despre societatea noastra ,modul in care lucram dar si despre tavanele extensibile care vor intregi intotdeauna ambientul tau.

Poti alege dintre tavane satinate, mate sau lucioase, poate preferi un tavan conceptual sau simplu, unul care sa mareasca vizual volumul incaperii respective, vrei un tavan intr-o singura culoare sau intr-o combinatie de culori si chiar un tavan printat digital.

In afara de un aspect must have, alegand tavanele false alegi de fapt cea mai practica metoda pentru ca vei avea un tavan foarte practic.

Acesta, va avea o garantie de minim 10 ani, timp in care nu-si schimba forma si culoarea, nu capteaza mirosuri si se intretin foarte usor, printr-o simpla stergere cu detergent pentru geamuri, ramanand in urma suprafata curata si cu aspect ca nou.

Un tavan din rigips sau din orice alt material se va ingalbeni in timp, murdaria se imprima si mirosurile se impregneaza si oricat de mult am aerisi va mirosi a mancare si a rancezeala.Este necesar ca mereu sa poata fi vopsit si de aici si intreg discomfortul deoarece trebuie mobilele evacuate, obiectele stranse, covoarele indepartate, acoperite zonele pentru ca parchetul sa nu se murdareasca.

In cazul tavanelor decorative Vip Casa, ai scapat de toate acestea si vei beneficia nu doar de aspectul ideal al tavanului ci vei scapa de griji iar timpul tau nu va fi consumat deoarece nu-ti vei rupe zile intregi pentru activitati de renovare.

Profesionistii nostrii, specialisti in domeniu, vor monta tavanul tau cu foarte multa grija si vei fi bucuros fiindca nu va fi necesar a se indeparteze nici macar obiectele de decor fiindca montajul acestuia se va efectua fara pic de deranj si fara pic de murdarie.

In plus, stai linistit pentru inca aproximativ 10 ani bucurandu-te de confortul casei sau spatiului tau care va capata o nota aparte dupa montajul acestuia.

Iti recomandam tavanele Vip Casa pentru a beneficia de experienta noastra impreuna cu cea Germana, tara de provenienta a placilor din care iti vom confectiona tavanul tau de vis!

Comments are closed