Creare magazin online

Tavane extensibile moderne

Astazi, modalitatea populara de a acoperi plafonul deteriorat, este amplasarea de tavane extensibile. O gama larga de culori si texturi iti permite sa alegi cel mai bun plafon stretch pentru orice interior. Exista tavane extensibile mate care seamana cu plafoanele traditionale.

Textura din satin arata exact ca un tavan perfect pictat. Tavanul satinat stralucitor, mareste vizual camera. Pentru stilul „hi-tech” ai nevoie de tavane extensibile in culoare  metalizata. Exista plafoane stretch stilizate care imita catifeaua, pielea, lemnul etc. Este important de mentionat ca alte tipuri de finisaje nu sunt capabile sa creeze la fel de bine, imaginea unui tavan perfect.

Efectul de cer instelat

La tavane extensibile este posibil sa se utilizeze filamente din fibra optica, care creeaza efectul cerului instelat. Un alt mod de a crea „stele”, este utilizarea de lentile de cristal (cristale Swarovski). Originalitatea camerei va crea un model, de exemplu, de cer cu nori sau orice imagine, fotografie. Tavanele extensibile sunt potrivite pentru orice spatiu de  apartamente, cabane, birouri, hoteluri si restaurante, complexe sportive, o scoala, un muzeu sau o sala de concerte.

De asemenea, plafoanele impregnate cu o solutie speciala anti-bactericida, pot fi folosite chiar si in institutiile medicale. Usurinta si eficienta instalarii nu este singurul avantaj al tavanului extensibil. Selectia larga de culori si texturi iti permite sa iei orice decizie de proiectare. Siguranta ecologica face ca tavanul extensibil sa fie o optiune ideala pentru baie, bucatarie, piscina, camera pentru copii.

De ce se se folosesc tavane extensibile 

Adevarul este ca tavanele extensibile tin cel putin zece ani si, dupa ce le-ai instalat, poti sa uiti de reparatii timp de multi ani. Tavanele extensibile moderne au o pelicula de vinil decorativa solida (PVC fara adaos de cadmiu), cu grosimea de 0,17 mm. Sunt  intinse pe un cadru din plastic sau din aluminiu (bagheta) si securizate cu elemente de fixare speciale. Tavanele extensibile iti vor economisi bugetul, deoarece nu necesita reparatii majore, acestea putand rezista la o incarcatura de pana la 100 de litri de apa pe mp. Daca exista o urgenta, atunci apa este indepartata, pur si simplu. In cazul in care nu exista corpuri de iluminat incorporate sau daca nu exista candelabre, specialistii pot schimba unghiul capacului, eliberand apa si apoi vor monta tavanul la locul sau, acesta restabilindu-si imediat forma originala.

Tavane extensibile pictate

Pictura artistica a tavanelor extensibile este o solutie de interior originala care ajuta in mod special, la adaugarea unui anumit stil si farmec spatiului de locuit. Pictura pe tavanul fals  te va surprinde cu calitatea si usurinta de implementare. Potrivit structurii sale, tesatura CLIPSO este ideala pentru a aplica imagini artistice de inalta calitate, fara a-si pierde caracteristicile, fiind, in esenta, o panza primordiala. Designul este aplicat pe panza intinsa, folosind orice vopsea.

De asemenea, pictura pe tavanul fals se poate face atat intr-un ​​studio artistic, cat si direct pe tavanul extins. La alegerea vopselelor, trebuie sa te ghidezi mai intai dupa scopul camerei (spatiu de locuit, piscina etc.). Astfel, te vei asigura ca imaginea nu isi pierde aspectul original o lunga perioada de timp. Varietatea de forme si culori este uimitoare, putand alege orice model pe baza gustului propriu.

 

Comments are closed