Creare magazin online

Tavane extensibile pret

Avand in vedere ca anumite tipuri de tavane extensibile au devenit comparabile in raport cu alte metode de finisare a plafonului de inalta calitate, ele devin din ce in ce mai populare. Si pentru asta exista toate motivele. Raportul pret-calitate foarte bun, aspectul excelent, performanta buna, o varietate de optiuni pentru culori si texturi – toate acestea, contribuie cu siguranta la avantajele lor. Daca adaugi la toate acestea si instalarea rapida, posibilitatea de revopsire a tesaturii sau rezistenta excelenta la umiditate a membranei ignifuge din PVC, tavanele extensibile de la VIPCasa, nu au concurenti.

Tavanele extensibile  de azi sunt considerate unice si unele dintre cele mai populare tipuri de finisaje. Acest lucru se datoreaza multor avantaje, iar unele dintre ele au fost mentionate mai sus. Pe langa atractia estetica si performantele excelente, exista un alt avantaj, si anume, ca tavanele extensibile  au o durata de viata foarte lunga si un pret excelent. Ele sunt mai durabile decat multe alte moduri de finisaje. De asemenea, plafoanele extensibile nu necesita o atentie deosebita.

Tavane extensibile – durata de viata

Durata de viata a tavanelor extensibile este destul de mare si acest lucru este garantat de producatori si de companiile de publicitate implicate in instalarea lor. Garantia asupra acestora este de aproximativ 10 ani. Aceasta inseamna ca toate plafoanele extensibile, timp de 10 ani nu isi pierd frumusetea, nu se deterioreaza iar performanta ramane aceeasi. Cheia pentru o durata lunga de viata este instalarea corecta, iar avantajul este pretul.

Prin urmare, este necesar sa se faca o abordare responsabila in alegerea tavanelor extensibile si in firma de montaj. Chiar daca panza este de inalta calitate, in caz de instalare necorespunzatoare, plafonul isi va pierde aspectul dupa cativa ani, si in acest caz, vei risipi banii. Daca intentionezi sa instalezi singur tavanul extensibil, atunci trebuie sa studiezi cu atentie regulile de instalare si caracteristicile materialelor si sa urmezi toate recomandarile producatorului. In plus, in timpul instalarii, trebuie sa ai grija sa nu deteriorezi materialul.

Tavane extensibile de la VIPCasa

Tavane extensibile – varietate de texturi si culori

Tavanele extensibile au devenit parte din viata noastra. Ele au devenit de mult timp o parte importanta a interiorului multor apartamente, case, birouri, centre comerciale, cafenele si restaurante. Acest sistem are multe avantaje, iar cel mai important este pretul. In primul rand, tavanele extensibile sunt frumoase din punct de vedere estetic, functionale si practice, iar din punct de vedere al posibilitatilor de proiectare, niciun alt strat nu se poate compara cu tavanul extensibil din membrane ignifuga din PVC.

Producatorii ofera o varietate de texturi si culori, astfel incat, este usor sa transformi orice interior dincolo de recunoastere. Astazi, proiectele de design au devenit mai indraznete si mai stralucitoare. Culorile vibrante si originale arata aproape natural. Cu o abordare profesionala si la un pret foarte accesibil, tavanul extensibil poate face ca orice apartament sa devina special si personal. Designul si culoarea confortabila si delicata a tavanului extensibil, va umple camera cu stralucirea primaverii, a noptii, a naturii etc. De asemenea, exista optiuni care nu distrag atentia. Acest lucru iti va permite sa scoti in evidenta alte elemente ale interiorului.

Comments are closed