Creare magazin online

Tego de la Mesteru Manole pentru proiecte rezistente!

Tego este un material foarte cunoscut in zona materialelor de constructii. Si este folosit de catre specialisti pentru a face lucrari de cofrare.

Tego este folosit de cele mai multe ori in cadrul lucrarilor de cofrare pentru ca are o rezistenta extrem de crescuta la multiplele procese de cofrare si decofrare.

Daca te intrebai cum se obtine acest material de tego trebuie sa stii ca pentru realizarea acestuia se foloseste un film fenolic, dar rezultatul final poate sa difere de la caz la caz.

In functie de preferintele dumneavoastra puteti sa aplicati si o fata antiderapanta.

Care sunt caracteristicile de baza care se intalnesc la Tego?

Asa cum am mai spus, acest material de constructie  tego prezinta un set foarte mare de proprietati care il fac sa fie un material des ales de catre specialisti.
tego
In primul rand putem aduce in discutie faptul ca este un material excelent pentru ca rezista la apa. Mai mult decat atat, este un material reciclabil iar calitatea acestuia nu lasa de dorit pentru ca este realizat ori din plop ori din mesteacan.

Nu in ultimul rand trebuie sa stiti ca pentru a realiza acest material producatorul foloseste o serie de straturi de furnire, care la randul lor sunt imbinate prin incheiere cu fenolformaldehidice.

De ce sa utiliziezi si tu placi de tego?

Asa cum am spus si in randurile de mai sus acest tego este folosit adesea de catre specialistii in materiale de constructie in diferite proiecte.

Alegeti Tego ca proiectul dumneavoastra sa aiba o rezistenta foarte crescuta. Un alt motiv pentru care sa alegeti este partea antiderapanta care este ideala pentru amenajarea spatiilor de  mica intindere cat si cele de mare intindere.

Alegeti Tego pentru ca el reprezinta o crescuta rezistenta la uzura si poate sa fie folosit la multiple procese de cofrare si decofrare. Iata gama Mesteru Manole aici: https://mesterumanole.ro/materiale-de-constructii/produse-din-lemn/tego

Despre magazinul online Mesteru Manole

Daca esti in cautare de un magazin cu material de constructie cu o gama diversa intra acum pe mesterumanole.ro si vei regasi o gama diversa de materiale de la panouri de gard si BCA pana la cunoscuta caramida

Mesteru Manole este solutia proiectelor de succes!

 

Comments are closed