Creare magazin online

TEHNICA Meditatiei Transcendentale – PRACTICA si EFECTE

Tehnica Meditatiei Transcendentale (MT) a lui Maharishi Mahesh Yogi este tehnica transcenderii activitatii si prin aceasta, a realizarii aspectului absolut al realitatii, FIIREA – Being in lb. Engleza – ce sta la baza oricarei activitati: mentale, fizice, sociale.

Sursa foto: Oprah Winfrey’s Facebook page

Meditatie impreuna1MT este o tehnica mentala care se practica dimineata si seara 15-20 min stand asezat confortabil cu ochii inchisi. In aceasta practica se foloseste un sunet – mantra, fara nici un fel de efort de concentare sau contemplare. Ea permite atingerea unei stari de odihna alerta in care capacitatea constienta a mintii este largita, iar corpul se afla intr-o stare de profund repaos.

 

La fel cum in fizica intelegerea avanseaza de la nivel molecular la nivel atomic, apoi subatomic, indreptandu-se in cele din urma spre Campul Unificat despre care se vorbeste azi, in procesul transcenderii mintea constienta apreciaza niveluri tot mai tacute ale gandirii indreptandu-se spre sursa gandirii – a cunoasterii de Sine – spre constiinta pura.

Tehnicile avansate de meditatie puse la dispozitie de Maharishi Mahesh Yogi constituie un program integrat de accelerare a obtinerii beneficiilor la nivel fiziologic, psihologic si sociologic – Programul avansat de meditatie MT-Sidhi 

 


Ce se intampla in timpul Meditatiei Transcendentale (MT) ? 

Cum se invata Meditatia Transcendentala (MT) ? 

De ce  Meditatia Transcendentala NU se invata fara un instructor MT autorizat ? 

Poti sa inveti MT in Romania -> Contact Centru MT National

Persoanele care au invatat MT au acces gratuit in toate centrele de Meditatie Transcendentala din lume


Au fost numeroase studii care au aratat efectele benefice ale tehnicii Meditatiei Transcendentale (MT) la nivelul individului. Insa la mijlocul anilor ’70 au inceput sa apara studii despre efectul practicarii individuale a tehnicii MT la nivelul societatii.

Beneficiile Meditatiei Transcedentale – John Hagelin, Dr. in Fizica Cuantica (http://www.hagelin.org/)


Sursa articol: https://meditatiablog.wordpress.com/ 

– Blogul consacrat aplicatiilor practice ale Meditatiei Transcendentale (MT) intemeiat si sustinut de catre practicantii Meditatiei Transcendentale din Romania –

 

 

 

Comments are closed