Creare magazin online

Tendinte design interior 2018

Noi tendințe de design interior în 2018

Casa noastră reprezintă mult mai mult decât un simplu spațiu de locuit sau în care depozitam elementele necesare vieții de zi cu zi. Căminul personal este sanctuarul nostru propriu în care ne retragem la finalul fiecărei zile pline de provocări. Acasă este locul în care ne găsim liniștea, pacea, în care ne înconjurăm de elemente de design interior care ne reprezintă și unde îi primim cu căldură și ospitalitate pe cei dragi.

 

Proiecte de suflet pentru noul an

parchet masiv- Superparchet.roManiera în care ne amenajăm casa nu este deloc una întâmplătoare. Căminul personal este locașul care ne reprezintă cel mai bine personalitatea. Cu fiecare nou proiect de amenajare interioară a casei noastre, dezvăluim o nouă latură a propriei creativități, pornind de la ideile inedite puse la dispoziție de specialiștii din domeniul designului interior.

Din acest motiv, astăzi ne-am propus să dăm startul unui nou proiect de suflet: să descoperim împreună noile tendințe de design interior pentru anul 2018. Astfel, vă putem oferi o nouă perspectivă asupra celor mai proaspete idei care guvernează acest domeniu pentru ca noul an să vă găsească pregătiți pentru noul proiect de amenajare interioară a sanctuarului vostru.

 

Naturalețe și texturi inedite pentru un cămin ideal

Anul 2018 este preconizat să devină reprezentantul elementelor naturale de design interior atât în ceea ce privește opțiunile de pardoseală cât și accesoriile care ne înfrumusețează casele. Alături de cele mai noi gadgeturi tehnologice pe care le apreciem, anul viitor pare să fie cel care dă startul combinațiilor inedite de elemente naturale în interiorul căminului.

 

Materiale organice

Materiale organice precum lemnul și piatra vor servi drept elemente de bază în decorarea spațiului personal de locuit pentru a ne conferi liniștea și relaxarea mult dorită. Astfel de materiale au devenit deja punctul central al noilor elemente de design interior gândite de cei mai inovativi specialiști în domeniu. Accente lemnoase deosebite vor marca noile pardoseli din lemn masiv ale anului 2018 împreună cu accesoriile din piatră care vor conferi un plus de eleganță căminului personal.

 

Accesorii unice

Alături de accesorii unice din iarbă naturală sau simple vase din materiale organice, spațiul interior al casei voastre poate deveni un adevărat rai al relaxării la final de zi.  Parchetul exotic va fi elementul central al noilor tendințe de design interior indiferent de dimensiunea spațiului pe care îl aveți la dispoziție. În plus, plantele naturale vor complimenta perfect aceste alegeri organice și vor conferi naturalețe oricărui spațiu de locuit.

 

Nuanțe neutre

Capturarea nuanțelor neutre în manieră inteligentă  precum și alegerea acelor texturi inedite care ne duc cu gândul la farmecul naturii sunt tendințe care vor completa atmosfera unică a caselor voastre în noul an. În plus, 2018 se anunță a fi anul în care neutralitatea își va găsi locul bine meritat printre noile tendințe.

Culori precum bej, gri sau taupe vor deveni predominante printre noile proiecte de amenajare interioară. Cum prima mobilă în casă este parchetul, alegeți parchet din lemn în culori deschise, armonizând decorul interior pornind de la nuanțele podelei.  astfel,  ornamentele speciale de arhitectură, artă sau de mobilier vor completa perfect pardoselile naturale bine alese pentru casa voastră.

 

Elemente de decor îndrăznețe

Accesorizarea acestor elemente neutre cu tente intense de culoare regăsite în elementele de decor vor crea acel element surpriză care conferă unicitate finală oricărui proiect de design interior.  Nuanțele saturate își vor găsi locul pe tavane, mobilier și accesorii. Accentele vibrante precum verde, rosu, albastru sau auriu vor oferi un plus de culoare prin intermediul accesoriilor alese.

Minimalism modern

Astfel, combinațiile naturale preferate pentru parchet masiv, atât în ceea ce privește materialele alese cât și culorile acestora vor fi perfect complimentate de accentele inedite de culoare și formă ale accesoriilor. Minimalismul modern redat de naturalețea elementelor de bază alese în perfectă armonie cu accesoriile îndrăznețe va guverna noile tendințe de design interior în 2018!

Comments are closed