Creare magazin online

Tendintele in materie de bijuterii pentru toamna

 

 

 

 

 

 

In fiecare anotimp, asteptam cu nerabdare sa punem in aplicare ultimele tendinte in materie de moda, frumusete si accesorii. Nu poti avea o tinuta la moda, daca nu o completezi cu accesoriile potrivite trendurilor actuale. De aceea, este bine sa fim mereu la curent cu tendintele sezonului, in acest caz cu tendintele toamnei anului 2017 in materie de bijuterii:

Cat mai multe perle

 Toamna aceasta, perlele sunt peste tot: pe haine, pantofi, genti si nu in ultimul rand incrustand bijuteriile pe care le purtam. De aceea, indiferent daca vrei sa pui in aplicare acest trend intr-un mod mai subtil sau vrei sa iti asortezi hainele, alege un set de bijuterii din argint incrustate cu perle. Pentru ca tinuta ta sa nu para prea incarcata de perle, alege in schimbul unui colier de perle, un pandant din argint incrustat cu una sau mai multe perle.

Bratarile sunt din nou în trend

Daca le-ai dat la o parte, crezand ca bratarile au luat o pauza de la a mai fi in trend, te inseli amarnic. Precum in lunile de vara, purtatul a cat mai multor bratari este in voga. Poti alege bratari de mari dimensiuni, bratari cu charmuri sau bratari incrustate cu pietre semipretioase. Pentru o tinuta de zi alege doar o bratara, iar pentru o tinuta de seara combina doua-trei.

Poartă mai multe pandante

Precum bratarile, in toamna aceasta se poarta pandantele. Acesta probabil este cel mai usor trend de pus in aplicare, mai ales pentru tinutele casual. Pur si simplu alegi doua sau trei pandante si le porti la acelasi lant. Poti alege un pandant din argint cu perle pentru a respecta si prima tendinta din acest articol. Mai poti alege un pandant din argint incrustat cu pietre semipretioase in culori tomnatice.

Alege cerceii de tip candelabru

Pentru evenimente speciale sau tinute mai elegante, alege toamna aceasta o pereche de cercei din argint de tip candelabru. Acestia iti vor inrama chipul si iti vor completa tinuta eleganta perfect. Poti alege un set de bijuterii din argint care sa contina cercei candelabru sau asorteaza cerceii tai cu un inel elegant din argint incrustat cu pietre semipretioase.

Inele mari, noua tendinta

Lasa mainile tale sa vorbeasca pentru tine purtand un inel mare, elegant, incrustat cu pietre semipretioase. Pentru tinutele de zi alege un inel lat din argint cu zirconia sau un inel reglabil din argint. Pentru tinutele de seara poti alege modele mai elegante si mai impresionante prin aspectul lor, precum un inel din argint cu zirconii multicolore in model floral sau un inel din argint cu onix verde si marcasite.

Cerceii hoop, din nou in stil

Cerceii hoop sunt din nou in voga, dar in schimbul celor clasici, mari si subtiri, alege un model mai subtil, mai la baza urechii. Acestia sunt mult mai potriviti pentru tinutele de zi precum cele pentru birou sau scoala. Asa ca opteaza pentru o pereche de cercei din argint rodiat cu zirconii negre sau de cercei din argint platinat.

Comments are closed