Creare magazin online

Terenurile de tenis de interior – Avantaje

Nu există nici o îndoială cu privire la faptul tenisul oferă numeroase beneficii pentru sănătate. Din acest motiv, nu este înțelept să punem jocul în stand by chiar și în condiții extreme de frig. Soluția este să căutați un teren interior în apropierea dvs. și să vă distrați. Iată de ce ar trebui să jucați tenis de interior și care sunt avantajele sale:

1. Este bun pentru articulații
Dacă sunteți un jucător de tenis cu articulații mai slabe, o să iubiți jocul de tenis în interior. Suprafața terenului nu provoacă mult impact asupra mușchilor ca alte variante de suprafață dură. De asemenea, vi se permite să jucați mai repede în comparație cu jocul în aer liber.

2. Nu pierdeți mingile
Când jucați în aer liber, ar trebui să aveți la voi cât mai multe mingi posibil. O singură lovitură puternică ar arunca mingea în aer, peste gard. Pe un teren de tenis interior, puteți să vă întoarceti acasă cu toate mingile pe care le-ați adus cu voi pentru joc.

3. Nu trebuie să vă lupțați cu natura
Un teren interior vă permite să jucați tenis ori de câte ori doriți. Jucătorii experimentați spun că jocul depinde în mare măsură de vânt. Acesta poate construi sau distruge forța mingii de tenis.

4. Nu aveți nevoie de un echipament suplimentar
Când jucați în aer liber în timpul iernii sau când plouă, va trebui să asigurați accesorii suplimentare în bagajul dvs. Acest lucru este eliminat într-un teren interior.

5. Viteza va crește considerabil
Acesta este un beneficiu natural care se întâmplă atunci când vremea rămâne uniformă. Nu trebuie să depindeți de natură pentru a putea juca bine. Acest lucru, în sine, face terenul interior o alegere mai bună decât variantele în aer liber.

6. Vă este permis să jucați mai mult timp
Într-un teren interior, nu trebuie să vă îngrijorați de căldura soarelui. Aceasta implică faptul că aveți voie să vă mișcați mai mult în comparație cu timpul petrecut în aer liber. Totuși, nu ignorați obiceiurile pe care le-ai dobândit în acel moment. Beți multă apă. Dacă trebuie să jucați la o temperatură mai scăzută decât de obicei.

7. Rămâneti activi tot timpul
Rezistența este o problemă cu care majoritatea jucătorilor se confruntă atunci când decid să meargă la un teren de tenis pe vreme caldă. Dacă știți cum să jucați atât în interior cât și în aer liber, puteți continuă să vă îmbunătățiți perfomanța. Cei care rămân inactivi în timpul iernii trebuie să-și petreacă un timp pentru a-și reîmprospăta abilitățile înainte de a putea juca bine în climatul mai cald.

Comments are closed