Creare magazin online

Termina curatenia generala in timp record cu un aspirator robot

Cand se apropie ziua de curatenie generala multi dintre noi incepem deja sa avem dureri de cap. Curatenia generala este un fel de sperietoare pentru cei care nu prea sunt prieteni cu matura, carpele si bureteii de tot felul, cu detergentii si cu lavetele. De asemenea, curatenia generala este un adevarat test pentru tinerele gospodine care nu prea sunt obisnuite cu asa ceva.

In medie, o curatenie ca la carte poate dura si trei sau patru ore, in functie de cat de mare este locuinta. Locul maturii a fost luat intre timp de aspirator, insa nici el, cat de puternic este, nu va va scuti de cateva ore bune petrecute prin toata casa tot incercand sa ajungeti in cele mai mici coltisoare si sa eliminati praful si mizeria acumulata de la ultima curatenie serioasa.

Dar, pentru ca tehnologia tine pasul cu vremurile moderne, gospodinele au primit poate cel mai frumos cadou din partea producatorilor de aspiratoare, aspiratorul robot. Acum sa nu va inchipuiti vreun android care aspira cu manutele sau cu piciorusele. Nu am ajuns inca la nivelul acela de dezvoltare a tehnologiei. Este vorba de un aspirator robot cu un design compact care poate face tot ce facea si aspiratorul normal, doar ca nu trebuie sa il ajuti cu nimic.

Performanta ridicata, consum redus de energie, eficienta sporita

Cu baterii puternice si rezistente, aspiratoarele robot se pot strecura peste tot si pot termina curatenia mai repede si mult mai bine. Datorita functiilor speciale si senzorilor din dotare, orice aspirator robot are sansa sa dovedeasca proprietarului ca este mult mai bun decat aspiratorul clasic, cu ajutorul unei harti 3D se evita orice fel de obstacole, cand se termina treaba aspiratorul se intoarce la priza si asteapta alte comenzi.

Aspiratoarele robot sunt utile in orice gospodarie si pentru ca au consum redus de energie, randament maxim, in cazul suprafetelor mari curatenia dureaza mult mai putin.

La Roboutique, magazin online cu aparatura de calitate pentru o curatenie rapida si simpla, gasiti in oferta curenta un aspirator robot pentru fiecare tip de utilizator, de la producatori de top si cu functii avansate de curatare.

Roboutique are aspiratoare performante cu sau fara mop pentru orice tip de locuinta

Aspiratoarele robot curata orice tip de pardoseala si chiar covoare, curatarea are loc in trei faze, roboteii ajung si in colturile mai greu accesibile, filtrele speciale opresc praful si chiar bacteriile si asigura o curatenie cat mai buna in orice locuinta.

Detectarea automata a tipului de mizerie, barile protectoare cu atingere laterala, senzorii contra caderii de pe scari sau bateriile care permit o curatanie rapida in doar cateva ore sau minute, in functie de suprafate, statiile de incarcare cu adaptor integrat, acestea sunt doar cateva dintre functiile pe care aspiratoarele robot de la Roboutique le pot folosi pentru o curatenie perfecta.

Unele modele au si mop integrat, toate aspiratoarele au motoare puternice, sunt usor de programat si de folosit, piesele sunt rezistente la uzura astfel ca le puteti utiliza fara probleme ani la rand.

Comenzile plasate simplu pe site sunt preluate rapid, livrarea e si ea rapida, orice informatii despre produse pot fi aflate de la consultanti specialisti cu experienta.

Comments are closed