Creare magazin online

Testere Parfumuri

Myperfumeshop.ro este magazinul online specializat in testere parfumuri de marca, originale, identice la miros cu cele standard. Venim in intampinarea clientilor nostri cu oferte extrem de variate si atractive, reprezentate prin produse de calitate ce pot fi achizitionate rapid si la preturi promotionale.

Magazinul nostru va pune la dispozitie optiunea de a achizitiona testere parfumuri deosebit de calitative, la preturi mult mai accesibile decat cele din magazinele fizice. Oferim astfel fiecarei persoane sansa de a-si achizitiona parfumul preferat la un pret accesibil, indiferent daca aceasta este interesata de parfumuri tester pentru femei, parfumuri tester pentru barbati sau testere parfumuri de lux, originale

De ce testere parfumuri?

In ultimii ani, parfumurile tester au castigat teren in detrimentul celor obisnuite din mai multe considerente. Pretul mai mic, persistenta si intensitatea sunt principalele caracteristici care ii determina pe cei mai multi clienti sa le aleaga.

Testerele de parfumuri din oferta Myperfumeshop au aceeasi compozitie ca si produsul standard, fiind destinate pentru testarea produselor de parfumerie. Produsele noastre sunt la fel ca cele originale, diferentele dintre acestea si variantele normale fiind doar la nivel de ambalaj exterior si la nivel de recipient.

Odata cu achizitionarea unor testere parfumuri din magazinul nostru online, alegeti un produs de calitate, acelasi produs pe care il gasiti in sticla obisnuita de parfum, insa prezentat in diverse forme de impachetare si mult mai ieftin. Toate parfumurile noastre sunt la fel ca cele originale, diferenta constand in ambalaj, de la care, spre deosebire de versiunea clasica, poate lipsi capacul si cutia originala.

Unele testere au metode simple de marketare, altele vin fara cutie sau chiar fara capac, insa, in ceea ce priveste calitatea produsului in sine, nu exista nicio diferenta intre acestea si produsul destinat vanzarii. Explicatia este foarte simpla: producatorul se bazeaza pe aceste testere parfumuri pentru a convinge potentialul comparator de calitatea produsului, astfel ca nu l-ar avantaja din niciun punct de vedere sa se prezinte cu un parfum mai slab in sticlutele destinate prezentarii produsului.

Parfumurile obisnuite au nevoie de reclama, de ambalaje luxoase si de vitrine stralucitoare care sa atraga cumparatorul. Astfel spus, in realitate, este platita publicitatea brand-ului, ambalajul pompos si chiria magazinului de unde este achizionat, pe cand in cazul unor testere parfumuri nu se investesc bani in promovari, iar materialele sunt mai putin costisitoare (cutii simple, produse fara capac), de unde si diferenta de pret, dar aceeasi calitate ca si a produsului original.

Calitatea unui tester este exact ca a parfumului!

Toate parfumurile tester vandute au aceeasi calitate ca si a produselor originale. Deosebirile dintre produsele noastre si variantele normale sunt doar la nivel de ambalaj exterior si la nivel de recipient.

Un parfum tester se prezinta intr-o cutie monocroma, insotita de informatii referitoare la produsul respectiv, iar o parte din casele fabricante aleg sa renunte la capacul care protejeaza atomizorul pentru varianta tester.

Mentionam ca lipsa acestui capac nu afecteaza cu nimic proprietatile sau concentratia parfumului tester. Unele produse pot fi livrate fara ambalajul exterior (fara cutie), ori doar intr-un plastic protector.

In magazinul nostru veti gasi doar testere parfumuri noi si originale, nefolosite si neincercate! Consultantii nostri va stau intotdeauna la dispozitie cu informatii utile, fiind pregatiti oricand sa va ghideze spre alegerea cea mai buna!

Comments are closed