Creare magazin online

Testul gentii:Ce se afla in geanta ta?

Credeai ca iti este fidela. Nu este decat o tradatoare! Continutul ei spune multe despre personalitatea ta si despre viata ta cotidiana.

Testeaza-ti geanta si vei descoperi cine esti.

Alege portmoneul care iti seamana cel mai mult:Un portmoneu? Numele este prea stramt, avand in vedere continutul bizar care se gaseste in portmoneul tau: bomboane, nasturi, bilete, toate din plin. Este simplu; se deschide singur!

Un portmoneu… te gandesti din cand in cand la asa ceva, vazand monede si bilete amestecate in geanta ta. Ei, bine, dar cine a gasit, asa, din senin, o
bancnota de 500 lei, dupa ce si-a schimbat geanta?
Un portmoneu?! Este pus la punct! In modelul de ultima moda, „totul intr¬unul singur”, iti aranjezi hartiile si cartile de credit in agenda „palm pilot”.

Cu ce seamana trusoul de chei?
Prin ce miracol, o astfel de cheie a aterizat in geanta ta? Si la ce poate sa foloseasca? In mod cert, nu la usa casei tale… unde sunt cheile de la apartament?
O mica bomba, acest nou model sport! Iei hotararea de a-ti petrece viata in masina, cu noul look de nomada pe care il ai.
Cu fratiorul sau surioara intr-o mana si cu sacosele in cealalta, binecuvantezi in fiecare zi acest breloc prevazut cu alarma, care te scuteste de munca de a scotoci, de fiecare data, in geanta. In asteptarea inventiei unei chei care sa sara singura in broasca…

Daca ar exista o fotografie in geanta ta?
Este fotografia ta preferata! Semnata de un mare fotograf. Iti pune atat de bine in valoare trasaturile delicate, tenul perfect, parul moale, intr-un cuvant, pe tine!
Daca micuta Simona ar disparea, ar fi o adevarata drama acasa. Numai daca te gandesti la un astfel de lucru, si te trec fiori reci! De aici si fotografia ei, care este mereu in geanta ta in cazul in care…
Bun… daca ne uitam bine, nu are o luminozitate prea buna. Dar, siguri este vorba de tine si de el, imbratisati. Ce pacat ca v-ati clatinat chiar in momentul cand ati fost fotografiati.

Obiectul cel mai util care poate fi gasit in geanta ta…
Un lucru indispensabil: servetelele pentru curatat. In cazul unor urme de ciocolata pe degete sau micile pete nedorite cand iesi in grup.
Nu este nimic mai urat decat un dres care nu sta fix pe un picior… perfect; trebuie spus lucrurilor pe nume! Esti mereu pregatita impotriva unei astfel de nenorociri!

Telefonul mobil: Este o inventie geniala, mobilul! Pentru a anunta o intarziere sau pentru a ti se deschide usa cand ai uitat codul blocului… Chestia ciudata este ca de ieri seara, cineva te tot suna si cere cu Ioana. Cine este Ioana? In afara de girafa aia mare pe care ai intalnit-o ieri seara… Nu! Nu se poate sa fi facut asa ceva, sau sa comunici cu prieteni pe WhatsApp

Testul gentiiCe se afla in geanta ta

Comments are closed