Creare magazin online

The Markers Consult – dezvolta-ti afacerea

 

1146757_687835774576868_527830986_oAgentia de marketing si publicitate The Markers Consult a luat fiinta in anul 2013, atunci cand o mana de tineri talentati si-au unit fortele si au demarat un business. De atunci si pana in prezent, acestia au reusit sa multumeasca peste 50 de companii care au apelat la ei fie pentru creare de site-uri, fie pentru publicitate online sau pur si simplu pentru sfaturi.

Echipa The Markers este gata sa te ajute sa iti directionezi afacerea pe drumul spre succes si sa iti cresti vanzarile. Tot ce trebuie sa faci este sa ii contactezi, sa mergi la o intalnire cu ei si sa le detaliezi afacerea ta si scopul tau, alaturi de viziune si obiective. In functie de ceea ce le prezinti, iti ofera consultanta gratuita si se preocupa de a stabili o relatie umana si prietenoasa. Sunt niste oameni pe care te poti baza si care vor fi mereu acolo pentru tine. Sunt implicati 100% in ceea ce fac, pentru ca iubesc ceea ce fac.

Dedicati, pasionati de domeniu si mereu deschisi la nou, sunt perfectionati si intr-o continua invatare, deci poti sta linistit, afacerea ta va fi pe maini bune. Nu degeaba sunt profesionisti. Au pregatirea necesara si adora provocarile.

Tot ce tine de marketing direct, marketing online, social media, content writing, audit website, campanii telesales si call center le vine manusa, pentru ca sunt asi in domeniu.

S-au ocupat de afaceri mai mari sau mai mici cu egala pasiune si interes si nu au dezamagit. Cand iti place ceea ce faci si o faci cu seriozitate nu ai cum sa dezamagesti sau sa lasi loc de lucruri neplacute. Comunicarea este cea care conteaza cel mai mult. Atat comunicarea dintre client si agentie, cat si comunicarea din interiorul agentiei. Din rezultat putem deduce faptul ca in aceasta agentie nu sunt niste colegi, ci niste prieteni. De aici si treaba excelenta pe care o fac. La tot mai multe companii ca The Markers Consult.

Ar mai fi de adaugat ca exista si doua subdivizii ale acestei firme: una care se ocupa de pregatire si instruire profesionala (Traininguri Specializate) si una care reprezinta un portal de resurse de business (Portal Management).

Comments are closed