Creare magazin online

Timpul de livrare este redus considerabil cu serviciile oferite de un curier rapid

La trimiterea coletelor sau scrisorilor conteaza foarte mult timpul de livrare. Livrarea este o problema mai ales daca zonele unde vor ajunge pachetele sunt indepartate, poate sunt in afara granitelor tarii.

In trecut, livrarile durau si cateva saptamani, de multe ori pachetele sau scrisorile ajungeau deteriorate, multe se pierdeau pe drum, destinatarii asteptau mult si bine pana sa ajunga postasul cu scrisoarea sau coletul de peste mari si tari. Totul s-a schimbat in bine atunci cand au aparut firmele de curierat rapid.

Spre deosebire de serviciile postale mult prea greoaie, cele oferite de un curier rapid sunt mult mai calitative, mai rapide si mai eficiente. Toate firmele au site-uri de prezentare, poti chema un curier rapid oricand, printr-un simplu apel sau online sau  prin completarea unui formular.

Ai control total asupra livrarilor si program flexibil de preluare colete si plicuri

Flotele firmelor sunt suficient de mari si permit acoperirea nationala si chiar internationala, un curier rapid poate ajunge in doar cateva ore la destinatar. In fiecare mare oras exista un centru care preia livrarile si le duce pana la usa destinatarilor. Siguranta transporturilor facute este garantata, orice curier rapid are grija ca toate produsele si coletele transportate sa fie cat mai bine sustinute pe toata perioada transportului pe distante mari.

Cu Sameday livrarile sunt rapide si sigure

Sameday este una dintre firmele de curierat rapid de top din tara, cu servicii complete si livrari rapide chiar si in aceeasi zi. Coletele trimise sau plicurile pot fi urmarite, stiti mereu unde se afla si cat mai dureaza pana ajung la desinatie, se primesc si notificari, curierul poate fi chemat rapid printr-un simplu telefon, livrarile se fac national, local, international, in Europa si SUA.

In functie de serviciul de care aveti nevoie puteti opta pentru pachetul express sau clasic, cu livrare mai rapida sau amanata. Sameday transporta toate coletele sau plicurile in timp util, destinatarii vor fi notificati pentru a sti mereu cand va sosi curierul, tarifele difera in functie de serviciile alese si de zona de livrare.

Comments are closed