Creare magazin online

Tinerii de azi, liderii de maine – editia a IV-a

Iasi, 11 februarie 2019

Asociatia Crestin – Umanitara Slujirea Vietii

Contact: Daniela Cadar, presedinte

0744 253 994

 

Comunicat de presa

Tinerii de azi, liderii de maine

Editia a IV -a

 

Asociatia Crestin – Umanitara Slujirea Vietii si partenerii sai Colegiul Tehnic “Ioan C. Stefanescu”, Colegiul Tehnic “Mihail Sturdza”, Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida”, Liceul Tehnologic de Mecatronica si Automatizari si Liceul Tehnologic “Petru Poni”, lanseaza cea de-a patra etapa a proiectului „Tinerii de azi, liderii de maine”, cofinantat de Primaria Municipiului Iasi.

Cu peste 6000 de beneficiari directi rezultati din etapele anterioare de implementare, proiectul va continua in anul 2019, avand ca scop facilitarea accesului pe piata muncii pentru inca o mie de tineri din cinci licee iesene.

Pe perioada derularii activitatilor, echipa de proiect va sustine in cele cinci licee partenere 50 de sesiuni de informare in cadrul carora tinerii participanti vor invata sa realizeze un CV si o scrisoare de intentie, vor afla care sunt pasii de urmat in cautarea unui loc de munca si cum sa se prezinte la interviul de angajare, vor participa la targurile de joburi organizate in oras unde vor avea posibilitatea sa se intalneasca direct cu angajatorii.

Activitatile vor fi desfasurate prin metode nonformale pentru ca tinerii sa isi descopere potentialul personal intr-o maniera simpla, sa isi dezvolte abilitatile organizatorice, sa faca schimb de experienta si sa lucreze in echipa. Abilitatile dezvoltate vor fi exersate in cadrul sesiunilor de diseminare a rezultatelor proiectului si a conferintei de presa, activitati ce vor fi sustinute  de catre tineri.

Pas cu pas, beneficiarii de proiect vor contribui la construirea viitorului lor, pentru ca tinerii de astazi sa fie liderii societatii de maine.

 

Informatii despre proiect gasiti aici:

https://www.facebook.com/proiectlicee/

 

Informatii despre asociatie gasiti aici:

https://www.facebook.com/Asociatia-Crestin-Umanitara-Slujirea-Vietii-312404935616792/

Comments are closed