Creare magazin online

Tipul de business determina autoutilitara necesara

Alegerea unui vehicul utilitar inseamna, de cele mai multe ori, alegerea instrumentului de lucru. Fie ca aveti o flota mai mare de masini utilitare cu care desfasurati un business amplu, fie ca aveti o singura autoutilitara cu care transportati de pilda flori zilnic pentru mica voastra florarie de familie sau efectuati servicii de transport mobila in weekend-uri pentru suplimentarea veniturilor, este extrem de important sa fiti atent atunci cand alegeti un model din gama variata de autoutilitare disponibile in acest moment pe piata.

Datorita performantelor deosebite, motorizarilor foarte bune si eficientei, cele mai multe business-uri opteaza in mod special pentru autoutilitare Iveco. Fireste, nimeni nu va poate impune din start sa urmati aceeasi cale, insa e bine ca inainte sa luati o decizie sa comparati diverse oferte si sa vedeti care este cea mai potrivita atat din punct de vedere al pretului, cat si din punct de vedere al performantelor.

Nu uitati ca trebuie sa faceti alegerea in functie de activitatea pe care o desfasurati, mai ales daca aveti nevoie de echipamente specifice. De pilda, daca aveti o florarie nu va trebuie o utilitara foarte mare ci un model compact, daca aveti de transportat alimente perisabile, v-ar fi mai de folos o camioneta frigorifica, in timp ce daca transportati mobila varianta ideala ar fi o utilitara cu dimensiuni mai mari si capacitate mai mare. Practic cele care vor face diferenta sunt incarcatura si volumul util de care aveti nevoie.

Motorizarea autoutilitarei ar trebui si ea aleasa in functie de activitatea desfasurata. Daca transportati incarcaturi grele sau daca parcurgeti in mod frecvent distante lungi, veti avea nevoie de un motor puternic, pentru ca un vehicul foarte incarcat cu un motor mic va consuma mai mult combustibil si va insemna costuri operationale mai mari. In plus, exista riscul sa apara defectiuni mai repede decat in cazul unei masini cu un motor mai puternic.

Citeste si: Transporta marfa si persoane in siguranta cu noile autoutilitare Iveco Daily

Alegeti, de asemenea, un model echipat cu airbag-uri, cu ABS, cu directie asistata, geamuri electrice, cu clima – mai ales daca este vorba despre marfuri cu regim special. Nu faceti rabat la aceste dotari chiar daca nu sunt in echiparea standard a masinii, pentru ca adaugarea lor ulterioara va costa mai mult.

Comments are closed