Creare magazin online

Top 10 idei de rochii pentru club in 2018

Atunci cand mergi in club ai nevoie de haine adaptate ocaziei. Si este o alegere extrem de importanta deoarece hainele sunt cele care reflecta personalitatea celei care o poarta. Alegerea este cu atat mai importanta, cu cat trebuie sa tii cont si de comoditatea in miscarile de dans.

Rochiile sunt cele mai adaptate si cele mai atragatoare pentru aceasta ocazie. Dar iata care sunt rochiile pentru club 2018.

Rochiile sexy. Adica rochiile mulate si sexy. Si rochiile sexy nu inseamna neaparat ca sunt vulgare. Exista mai multe modele de rochii sexy. Modele simple cu o croiala dreapta, modele cu spatele gol sau cu decupaje in jurul abdomenului… ai de unde alege.

Rochiile sexy in culori inchise. Rochiile sexy in culori inchise sunt cele care te ajuta sa reflectezi o atitudine clasica si sa te « topesti » in culorile clubului. Sunt ideale pentru cele care vor sa mascheze unele imperfectiuni.

Rochiile sexy in culori deschise. Sunt cele care pun in valoare silueta si formele corpului. Rochia rosie sexy este de exemplu cea mai buna alegere. Este si un model de rochie extrem de senzual. Rochiile sexy in culori deschise sunt cele care vor atrage toate privirile si vor face senzatie.

Rochiile sexy cu o croiala mai speciala. Aici intra rochiile cu spatele gol, cu decupaje sexy, cu detalii indraznete sua rochiile sexy cu dantela. Sunt cele care se pot purta atunci cand vrei sa atragi toate privirile.

Rochiile clasice lungi si medii. Rochiile clasice cu o lungime pana la glezne sau pana la genunchi sunt si ele potrivite pentru a merge in club. Sunt niste rochii pline de clasa care le valorizeaza pe cele care le poarta. Poti miza pe o rochie lunga crapata pana sus, cu spatele gol care te vor face sa fii cea mai senzuala.

Rochiile din piele ecologica. Un gen de rochie care reflecta un suflet mai rebel. Rochiile din piele sunt atat senzuale cat si rebele. Pun insa in evidenta atat luxul cat si clasa.

Rochiile plisate si rochiile din muselina. Aici trebuie sa mizezi pe culori mai deschise precum verdele, galbenul sau albul. Sunt rochiile care reprezinta senzualitatea celei care le poarta.

Rochiile in nuante pastelate. Rochiile in nuante pastelate sunt perfecte pentru a schimba eterna rochite neagra. Daca alegi si un model asimetric, fii sigura ca nu vei da gres.

Rochiile mulate. Sunt cele care iti vor marca talia mai bine decat cele drepte. In plus, iti vor feminiza silueta. Dar daca nu esti multumita de silueta ta, cel mai bine ar fi sa mizezi pe unele rochii evazate care sunt mai largi de la nivelul pieptului.

Rochiile colorate. Nu neglija acest detaliu chiar daca rochiile negre sunt un clasic in materie. Rochiile colorate sunt cele mai potrivite pentru a merge in club, dar si cele in nuante de nude.

Rochia pentru club 2018 este o piesa vestimentara magica care este intr-o varietate de modele si care se poate purta in 1001 feluri. Este extrem de usor de adaptat in 2018 in functie de situatii si sezoane.

Alte idei despre rochii gasiti pe topy.ro

Comments are closed