Creare magazin online

Top 7 cadouri pentru pasionatii de fotbal

E ziua unui prieten, a fratelui sau chiar a tatalui si nu stii ce cadou sa ii mai cumperi pentru a-l face fericit? Iata cateva idei din care te poti inspira daca cel drag tie este pasionat de fotbal.

Niciodata nu este usor sa faci cuiva un cadou de care stii ca se va bucura cu adevarat. Insa daca te documentezi un pic si ii afli celui „vizat” pasiunile cele mai intense, atunci misiunea ta va fi mult mai usoara. Asadar, daca cel ce urmeaza a fi cadorisit iubeste fotbalul, in toate formele lui, iata ce surprize i-ai putea face:

1. Bilete la meci

Orice iubitor al acestui sport ar fi in culmea fericirii daca ar primi drept cadou bilete la un meci de fotbal. Si pentru ca surpriza sa fie si mai mare, poti face un efort sa obtii accesul la un meci de fotbal important, eventual dintr-un campionat european, mondial, etc, daca ai noroc sa te sincronizezi cu acestea.

2. Masa de fotbal

Cine nu ar fi entuziasmat la vederea unei mese de fotbal, mai ales daca ar sti ca aceasta va ramane in propria casa? Fa o mica cercetare de piata si afla care sunt cele mai durabile si interesante modele si orienteaza-te catre unul pe care ti-l poti permite. Cu siguranta asa vei ramane in amintirea sarbatoritului. Si, in plus, te vei putea bucura si tu de un joc pe cinste, la viitoarele petreceri.

3. Tricouri celebre

Bineinteles, poate fi destul de greu si costisitor sa faci rost chiar de tricoul unui fotbalist celebru, insa cu putin efort vei gasi variante identice la magazine specializate. Chiar daca nu va fi original, sarbatoritul se va bucura sa poarte tricoul cu insemnele echipei favorite.

4. Fular si sapca

In afara de tricoul despre care scriam mai sus, mai poti opta si pentru achizitionarea unui fular sau a unei sepci in culorile echipei preferate a sarbatoritului. In plus, acestea sunt de mare folos in timpul iernii, atunci cand ii vor tine de cald celui ce le va primi.

5. Lenjerie „microbista”

Fie ca e vorba de lenjerie intima (evident, daca relatia dintre tine si sarabtorit permite sa faci astfel de cadouri) sau de lenjerie de pat, acestea sunt o idee buna atunci cand nu mai ai nicio idee.

6. Echipament de fotbal

Daca cel in cauza nu este doar fan ci si practicant al acestui sport ii poti face o surpriza de zile mari facandu-i cadou un echipament complet, exact ca al echipei favorite. Pentru un punct in plus – pentru tine – poti personaliza tricoul cu numele sarbatoritului.

7. Pantofi speciali

Si daca tot i-ai luat echipament complet, de ce nu i-ai cumpara si o pereche de pantofi sport cu crampoane pe care sa ii incalte atunci cand intra pe teren?

Iata ca poti gasi suficiente cadouri pentru cei dragi, fara ca achizitionarea lor sa reprezinte o mare bataie de cap.

Comments are closed