Creare magazin online

Tot ce trebuie să știi despre întâlnirea cu angajatorul tău preferat la BuzzCamp

vizual-buzzcamp

Întâlnirea cu angajatorul tău preferat s-ar putea să îți dea emoții mai mari decât prima zi de facultate sau primul date. Dar la BuzzCamp 16 ne-am propus să-ți oferim toate informațiile de care ai nevoie și sprijinul necesar pentru a trece cu brio de întâlnirea cu angajatorul îndrăgit de tine.

Când, cum și de ce să mergi la BuzzCamp 16?

BuzzCamp 16 va avea loc în 8 orașe din țară, fiecare dintre acestea având la bază anumite teme de discuții, conferințe, workshopuri, companii interesate de viitorul tău și speakeri motivaționali. BuzzCamp București este primul eveniment din ediția cu numărul 16, desfășurându-se între 19 și 21 octombrie, la Hotel Ramada Majestic. Iar pentru că te-am sfătuit deja în ce zile să nu-ți faci un program prea aglomerat, ce-ar fi dacă ți-am destăinui și ce companii vor veni la BuzzCamp București? Pregătește-ți CV-ul sau portofoliul, pentru că te vei întâlni cu:

București – 19, 20, 21 octombrie

Ziua 1, 19 octombrie: HPE, Telus International, L’Oreal, Hilti, Ortec, ECDL, Ion Duvac

Ziua 2, 20 octombrie: ECDL, Cetelem, Aqua Carpatica, Mercedes-Benz;

Ziua 3, 21 octombrie: Accenture, DB Shenker, HPI, Persons, ECDL

Îți fac cu ochiul companiile care vor veni la BuzzCamp 16? Și nici măcar nu ți-am zis încă ce speakeri am invitat. Până dai scroll mai jos să vezi cine vine, înscrie-te repede aici să prinzi un loc la cele mai tari conferințe și workshopuri.

Tema dezvoltare personală: Comunicarea display-to-display. Digitalizarea emoțiilor.

Speakeri: Marian Ionescu – Vlogger, blogger și Head of Social Media @ GMP PR

Matei Psatta – Head of Digital Strategy @ Leo Burnett

Transmiterea personală a emoțiilor s-a transformat treptat într-o digitalizare a emoțiilor, odată cu evoluțiile
tehnologice. Pornind de la o comunicare person-to-person, am ajuns să ne concentrăm pe o comunicare display-to-display, datorată importanței pe care a ajuns să o aibă mediul online. Speakerii invitați de noi la eveniment ne vor povesti influențele generate de mediul online și cum putem face trecerea la comunicarea display-to-display, pentru a fi întotdeauna în pas cu tendințele.

Tema orientare în carieră: Angajat digitalizat – cum se desfășoară activitatea la birou?

Speakeri: Stefan Lucian Lukacs – Account Manager @ Telus International

Anca Stefan – Digital & Consumer Intelligence Manager @ L’Oreal

Ecaterina Ion – HR Manager Romania & Site Center Lead @ HPE

Herman Wierenga – CEO @ Ortec

Abilitățile dezvoltate în timpul facultății nu mai sunt suficiente pentru dezvoltarea profesională a unei persoane. Însă mixul format din acestea, învățarea continuă și tendințele digitalizării ne ajută să evoluăm în orice domeniu. Angajatul digitalizat nu mai respectă conturul tradițional trasat pentru angajat, ci găsește noi modalități de lucru, ajutându-se de mediul online. Reprezentanții companiilor prezente la eveniment ne vor detalia în ce măsură ne ajută Internetul să ne îmbunătățim calitativ activitatea de la birou.

Ziua 2: 20.10.2016

Tema dezvoltare personală: “I know what you did since you were born” (The Internet)

Speakeri: Anca Duma – Project Coordinator & Social Media Manager @ DC Communication, blogger @AncaDuma.ro

Care este limita după care te ghidezi atunci când faci trecerea de la viața personală la viața online? În momentul în care decizi că viața ta personală este interconectată cu cea online, trebuie să iei în considerare și faptul că viitorii angajatori cu care vei interacționa pot folosi mediul online ca instrument de observare a abilităților tale și a calităților care te definesc. La BuzzCamp, tinerii care își doresc o carieră de succes vor învăța ce impact poate avea mediul online asupra dezvoltării lor personale și cum îl pot folosi pentru a se încadra în normele domeniului în care vor să lucreze.

Tema orientare în carieră: Generația Z, designerii viitorului

Speakeri: Ioana Predescu – Head of Shared Service Center @ Mercedes-Benz Romania

Florenta Voicu – Recruitment and Career Manager @ Cetelem

Dragos Apostu – Learning and Development Specialist @ Cetelem

Generația Z este generația post Millennials. În această categorie intră tinerii născuți începând cu intervalul temporal 1995-2000. Un aspect semnificativ al acestei generații este folosirea Internetului de la o vârstă fragedă. Membrii acestei generații sunt mari fani ai tehnologiei și interacțiunii din rețelele de socializare, dând un nou sens universului digital. Pornind de la deschiderea pe care o au acești tineri spre tehnologie, mediul online se schimbă în funcție de inovațiile pe care le aduc. Te numeri printre aceștia? Speakerii de la BuzzCamp vor contura impactul pe care generația Z îl are asupra tuturor domeniilor.

Ziua 3: 21.10.2016

Tema dezvoltare personală: Perseverența. De câte or încerci până reușești?

Speakeri: Cristiana “Mongol” Stancu – Luptătoare profesionistă, artist plastic, speaker motivațional, actriță

Răzvan ‘Krem’ Alexe – actor, artist hip hop

Marian Crăciun – Consilier de carieră, Director al Departamentului de Consiliere și
Orientare pentru Carieră – Universitatea din București

Bogdan Grigore – Managing Partner @ Improvizatie, fotograf

Orice specialist care a reușit să devină printre cei mai buni din domeniul său, a trecut prin perioada de trial & error. Însă perseverența și setea de cunoaștere sunt pilonii care te pot ajuta să reușești, indiferent de domeniu. Speakerii prezenți la eveniment ne vor dezvălui de câte ori au încercat până au reușit să obțină profesional ceea ce își propuseseră și care sunt factorii care îi determină să rămână în continuare cei mai buni în industria în care activează.

Tema orientare în carieră: Joburi hybrid. Cum va arăta cariera ta peste 5 ani?

Speakeri: Ionuț Preda – Recruitment Specialist @ DB Shenker

Tiberiu Nancu – Implementation Manager @ DB Shenker

Florina Vintilă – BPO, Recruitment Coordinator @ Accenture

Digitalizarea industriilor și evoluția constantă a tehnologiilor a dus la o nouă definiție a locurilor de muncă disponibile pe piață, precum și la apariția altora. Pornind de la modul în care ne definim fișa postului și cerințele angajatorilor, am înțeles că se accentuează prezența joburilor hybrid, în cadrul cărora angajații nu mai au abilități specifice unui singur domeniu, ci reușeșc să combine abilități specifice mai multor arii de activitate.

Nu uita să te înscrii aici, iar pentru programul pe ore, consultă agenda BuzzCamp. Dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi.

Comments are closed