Creare magazin online

Tot ce trebuie sa stii despre tevile ppr gasesti aici!

Specialistii in constructii recomanda cu precadere utilizeaza de tevi ppr pentru realizarea instalatiilor de apa, dar si pentru cele termice.

Daca esti la etapa in care trebuie sa realizezi o astfel de instalatie care sa beneficieze de o rezistenta ridicata si nu stii ce material sa alegi, dupa ce vei parcurge acest articol vei alege cu sigurant sa utilizezi tevi ppr.

Specialistii afirma ca tevile ppr reprezinta cea mai eficienta varianta pentru realizarea instalatiilor

Este clar ca nu exista un proiect in lumea asta, indiferent de tip, care sa poata functiona eficient fara accesorii de cea mai buna calitate. Totusi, atunci cand discutam despre o instalatie de apa potabila sau despre una termica, oricare dintre acestea nu ar putea functiona eficient daca nu ar fi realizate cu tevi ppr de calitate.

tevi ppr

Indiferant ca ai o super pompa de apa sau o centrala termica puternica, nu o sa functioneze niciodata eficient daca nu investesti si in elementele care le ajuta in mod direct sa functioneze in mod eficient. Astfel, acestea sunt cea mai eficienta solutie pe care o poti alege pentru realizarea unei instalatii de apa sau caldura care sa functioneze in mod eficient si sa nu cauzeze probleme o durata cat mai lunga de timp.

Cateva informatii generale despre tevile ppr

Tevile ppr sunt practic varianta moderna si mai eficienta a vechilor tevi galvanice care erau folosite pentru transportul apei potabile, inclusiv pe cea cu continut marit de calcar.

Acestea pot fi acum folosit atat pentru realizarea instalatiilor de uz casnic, instalatiilor de irigare ale serelor, solariilor si gradinilor, cat si pentru transportul lichidelor de tip alimentar.

Datorita calitatilor pe care ti le voi prezenta mai jos vei vedea de ce tevile ppr au inceput sa fie cea mai folosita varianta pentru realizarea instalatiilor mentionate mai sus.

Principalele calitati pe care trebuie sa le stii depsre tevile ppr sunt urmatoarele:

  • Beneficiaza de o rezistenta ridicata in timp datorita multiplelor proprietati fizice pe care acestea le preiau de la materia prima din care sunt realizate, adica polipropilena.
  • Avand in vedere faptul ca o greutate redusa, acestea sunt este foarte usor de transportat si manevrat.
  • De asemenea, sunt genul de materiale flexibile si lubrifiate, iar astfel nu vor aparea depuneri de straturi, lucru care se traduce in faptul ca nu vor exista pierderil de presiune pe circuit.
  • Mai mult decat atat, acestea sunt un material non-toxic, avand in vedere faptul ca lichidele care trec prin ele nu intra in contact direct cu metalele, datorita izolarii realizate de polipropilena.
  • Mai trebuie mentionat si faptul ca o instalatie realizata din tevi ppr este una extrem de silentioasa si care beneficiaza de o capacitate ridicata de izolare atat fonica, cat si termica.
  • In plus, nu face condens cum fac restulor tevilor metalice.

Daca te-ai convis de calitatea pe care o au tevile ppr, intra aici: https://mesterumanole.ro/instalatii-termice/tevi/tevi-ppr

Comments are closed