Creare magazin online

Tot mai multe primării aleg să facă baze sportive și locuri de joacă/fitness prin GAL

Sănătatea populației, oferirea de spații profesioniste pentru practicarea sporturilor precum si amenajarea de locuri de joacă pentru copii începe să devină o prioritate pentru administratiile locale din România. Astfel, primăriile încep să realizeze tot mai des astfel de investiții, o cale avantajoasă de a realiza acest lucru fiind finantările prin GAL. Acest interes sporit se observă și în rândul clienților nostri, numărul instituțiilor publice și a investitorilor care au realizat baze sportive și locuri de joacă dublându-se în ultimul an.

Spre exemplu pentru a realiza terenuri de fotbal și locuri de joacă prin GAL, primăria Ernei și Gornești ne-au contractat pentru un total de 6 proiecte. Primăria comunei Gornești a realizat 3 terenuri de sport și un loc de joacă, toate finanțate prin GAL. Click aici mai multe detalii despre terenurile de sport de la GorneștiPădureniPeriș și locul de joacă de la Periș.

“Colaborarea în decursul lucrărilor a fost foarte bună şi consider că firma ATLAS SPORT este o companie de încredere, terenul a fost executat la un preţ corect şi calitate pe măsură, deci gradul nostru de satisfacţie este maxim.” Kolcsar Gyula, Primar Gorneşti, Beneficiar finanțare GAL

Recomandările domnilor primari împreună cu alte recomandări le puteți regăsi pe site, pagina TESTIMONIALE.

TIPURI DE PROIECTE FINANȚATE PRIN GAL 

“GAL trebuie să scoată la iveală acele mici proiecte, să finanțeze lucrurile frumoase, sensibile, care trebuie păstrate:(..) o bază sportivă, copiii să aibă un mediu în care să se dezvolte (..) și să  combine utilul cu plăcutul”. Daniel Vasiliu  consilier judetean și formator GAL, secretar general al Federației Naționale a Grupurilor de Acțiune Locală din România

Prin GAL primăriile au posibilitatea să realizeze atât terenuri de sport cât și loc de joacă/spații fitness. Locurile de joacă, terenurile de sport și fitness în aer liber, parcurile de agrement contribuie la creșterea calității vieții într-un mod extraordinar iar comunitățile care beneficiază de astfel de spații amenajate au un grad de satisfacție mai ridicat față de cele care nu investesc în astfel de proiecte.

 ARGUMENTE NUMEROASE PENTRU CONSTRUIREA DE TERENURI DE SPORT ȘI LOCURI DE JOACĂ

– IMPACT ÎN COMUNITATE: veţi realiza un proiect de referinţă care va fi utilizat de către copii și membrii comunității în fiecare zi, care va rezista peste ani şi de care veţi fi mândru. Va creşte gradul de satisfacţie şi mulţumire al cetăţenilor care utilizează spaţiul nou amenajat.

– SĂNĂTATE PENTRU GENERAŢII: veţi contribui la o sănătate mai bună a generaţiilor actuale şi viitoare. Reprezintă spații sigure pentru joacă și dezvoltare precum și menținerea unei bune condiții fizice atat pentru adulti cat si pentru copii.

– ÎNCURAJAREA SPORTULUI: prin aceste tipuri de investiţii, veţi oferi alternative recomandate de petrecerea a timpului liber: într-un mod calitativ, în natură, cu prietenii şi cu familia. Terenul de sport si joaca oferă o alternativă a jocului pe calculator sau a programelor TV&desene animate care conțin din ce in ce mai multe scene de violență și limbaj neadecvat.Veţi încuraja în acelaşi timp şi sportul de performanţă prin amenajarea unor spații adecvate practicării sportului.

 

 BENEFICIILE PE CARE ECHIPAMENTELE ATLAS SPORT LE ADUC ORICAREI INVESTIȚII

– DURABILITATE: au o durata de viață de 10 ani, nu trebuie schimbate dupa 3 ani, costul pe termen lung fiind astfel mai mic.

– ECHIPAMENTE FRUMOASE: constribuie la creșterea imaginii comunității, imaginea investitorului și impactul investiției în comunitate.

– DESIGN CREATIV: stimulează dezvoltarea imaginației copiilor.

Puteți alege dintr-o gamă variată de echipamente de joacă, echipamente de fitness exterior, suprafețe de protecție, suprafețe de joc, iluminat, mobilier urban

O OPORTUNITATE DE FINANTARE REALĂ ȘI UȘOR DE ACCESAT PENTRU FIECARE PRIMĂRIE

“GAL-ul este un ONG care aduce fonduri europene în comună, la firul ierbii”. Daniel Vasiliu  consilier judetean si formator GAL, secretar general al Federației Naționale a Grupurilor de Acțiune Locală din România

Primarii care au apelat la GAL-uri spun că au ales acest mod pentru a accesa fonduri europene deoarece procedura este mai uşoară. Chiar dacă sumele nu sunt foarte mari, acestea sunt suficiente pentru realizarea de investitii importante pentru comunitate.

  • Finanțarea este sigură pentru primării
  • Comunitățile pot primi fonduri pentru nevoi diverse, decizia privind destinația finanțării se ia la nivel local
  • Procedura este mai uşoară iar birocrația este redusă.
  • Primirea fondurilor prin GAL-uri se face în doar câteva luni

CUM VĂ POATE AJUTA ATLAS SPORT?

Atlas Sport a realizat cu succes multe proiecte finanțate prin GAL. Vă oferim sprijinul nostru pentru proiectarea și execuția la cheie în vederea implementării bazei sportive/locului de joacă finanţat.

Echipa Atlas Sport reprezintă cea mai mare firma din România specializată în construcţii sportive, cu sute de clienţi în România şi Europa de la corporaţii multinaţionale, primării (Satu Mare, Giurgiu, Bistriţa, s.a.), ministere (M.A.I.), antreprenori şi investitori privaţi – sute de clienţi ne-au ales pentru a le realiza cele mai bune terenuri de sport

Aici puteţi vizualiza exemple de proiecte realizate pentru diverse activităţi sportive.

De asemenea, în acest link puteţi să ascultaţi părerea clienţilor despre compania noastră.

Comments are closed