Creare magazin online

Totul despre procedura de cavitatie si efectele ei

Informatii generale despre procedura de remodelare corporala

Aceasta procedura de cavitatie este cunoscuta si sub numele de liposuctie virtuala, scopul acestea ramanand desigur acelasi, adica sa elimine grasimea pe care dumneavoastra ati acumulat-o in organism.

Este foarte important sa stiti ca aceasta procedura este cunoscuta in momentele actuale deoarece ea eleimina vergeturile si celulita cu mare usurinta. Intensitatea undelor despre care am vorbit in randurile de mai sus creeaza anumite bule de gaz de dimensiuni mici ce face ca celulita si adipozitatea sa fie combatute.
cavitatie
Se produce un fenomen denumit implozie celulara care va distruge mebrana celulelor adipoase, eliminandu-le. Pentru ca rezultatele sa fie vizibile este nevoie de aparitia unei anumite presiuni. Aceasta presiune ia si ea nastere datorita micro undelor create.

Principalele beneficii pe care le ofera procedura numita cavitatie

  • Indeparteaza depozitele adipoase in zonele cu probleme ridicate estetice si medicale, precum abdomen, solduri, coapse, fese, spate, maini si gambe;
  • Subtiaza membrele inferioare;
  • Reduce tesutul adipos subcutanat;
  • Aceasta cavitatie reduce substantial manifestarea fibrozei;
  • Corecteaza aspectul flasc si cresterea suparatoare a elasticitatii pielii;
  • Corecteaza defectele cutanate ce apar dupa o liposuctie chirurgicala;

Cat dureaza sedintele de cavitatie?

Sedintele de cavitatie difera de la persoana la persoana. Totul depinde de zona tratata si de ce vrei sa obti in urma efectuari acestor sedinte. Spre exemplu, se poate ca aceste sedinte sa dureze 20 sau 30 de minute pentru o persoana. Ori se poate sa ajunga chiar la 60 de minute pentru o alta.

Daca vrei sa vezi rezultatele mai rapid, este de peferat sa alegi sedintele de 60 de minute. Dar nu trebuie uitat nici faptul ca trebuie sa te consulti cu un specialist inainte de a incepe aceste sedinte. Este bine sa afli daca iti este permis sa faci aceste sedinte si cat pot dura. Lasa-te mereu pe mana profesionistilor. Ai incredere in Fysiogand.

Poti alege procedura de cavitatie in mai multe variante de pachete promotionale. Se recomanda combinatia de cavitatie si drenaj limfatic.

Te asteptam sa iti faci si tu o programare la o astfel de procedura si sa te bucuri de oferte!

Comments are closed