Creare magazin online

Tractari auto Bucuresti – cele mai competitive preturi !

Cu o misiune de a spori siguranța rutieră pentru șoferi, vom continua să aplicăm strategii dovedite și logistică față de toate apelurile de recuperare și remorcare de pe șosea. Scopul nostru este de a menține statutul de lider al industriei în furnizarea de servicii de remorcare, recuperare și de parcare, toate stabilind în mod constant noi standarde de siguranță, calitate și reacție.

Ințelegem costul perioadelor de nefuncționare și prioritatea noastră este să vă aducem în mișcare cât mai repede posibil. Avem o mare varietate de unități de remorcare care pot tracta unități multiple. Cu noi, problemele dumneavoastra vor disparea. Avem cele mai mici preturi, negociabile, la orice ora.
Specialisti in domeniu va oferim o gama completa de servicii de tractari auto, transport autoturisme pe platforma si remorcari in tara.

Noi oferim standarde ridicate de securitate si siguranta in tractari si transportul de autoturisme.
Tractari auto Bucuresti la cele mai competitive preturi. Executam tractari autoturisme noi si avariate pe platforma , suv , jeep, utilitare , microbuze, utilaje , utilaje agricole, la preturi avantajoase si negociabile . Desi oferim o calitate superioara a serviciilor am hotarat sa fim aproape de parteneri si de clienti si am redus majoritatea tarifelor pentru tractari auto.

Pentru ca problemele care necesita servicii de tractari apar tot timpul, programul de lucru cu clientii si de preluari cereri de tractari auto este non-stop ! Garantam promptitudine si suport rapid in judet.

Personalul nostru este format numai din specialisti in domeniu remorcari auto, gata pentru a raspunde oricaror cerinte cu privire la tractari auto, transporturi auto sau asistenta/consiliere. Membrii echipei noastre va vor asigura serivicii la nivel profesionist. Flota noastra de masini este in continua dezvoltare si imbunatarire, avand optiuni pentru a satisface gusturile oricarui client. In vederea perfectionarii si a dezvoltarii am achizitionat remorci si autoplatforme noi si performante, echipamentele au fost modernizate iar odata cu diversificarea locatiile de prestare a serviciilor au fost extinse.

Incercand sa acoperirim o gama de servicii cat mai larga, calitativa dar si conforma normelor europene compania noastra se implica constant in dezvoltarea de proiecte si stabilirea de legaturi cu alte companii de transport auto.

Avem cele mai mici preturi pentru tractari/asistenta rutiera. Intervenim rapid indiferent de ora sau starea carosabilului. Putem ajunge la dvs. rapid oriunde in Bucuresti si imprejurimi. Angajatii nostri dau dovada de seriozitate si promptitudine. Va asiguram autovehicolul pe timpul transportului.

Puteti apela la serviciile noastre daca ati fost implicat intr-un accident rutier si autoturismul dvs. a suferit avarii si nu se mai poate deplasa pe roti pana acasa sau pana la cel mai apropiat auto service, daca aveti o problema mecanica, tehnica sau electrica, daca aveti o pana de cauciuc, ati ramas fara benzina sau inzapezit. Acestea sunt doar cateva exemple din serviciile oferite, indiferent de situatie ne puteti contacta.

Tractari auto Bucuresti oriunde in tara. Va oferim servicii de tractare auto ieftina si prompta folosind remorci si autoplatforme specializate,pretabile oricarui fel de vehicul, functional sau avariat, autoutilitar sau utilaj agricol. Suntem pregatiti oricarei situatii, asadar nu ezitati sa ne contactati si va vom oferi solutie optime pentru problema dumneavoastra.

 

Comments are closed