Creare magazin online

Tractari auto Bucuresti – intervenim la nevoie !

 

Avand o o echipa cu o experienta in domeniul de tractari auto Bucuresti si nu numai, ne putem mandri cu servicii de calitate, seriozitate si profesionalism. Suntem specializati in orice tip de tractari auto atat a vehiculelor de mici dimensiuni sau chiar atv-urilor, cat si a celor comerciale onorand de-a lungul timpului mii de comenzi de pe teritoriul tari.

Daca sunteti implicati intr-un accident sau aveti o defectiune la masina si nu mai este posibil sa va deplasati in continuare cu masina, este indicat sa o scoateti pe marginea drumului. Daca nu puteti ajunge in siguranta pe marginea partii carosabile folositi triunghiul reflectorizant pentru a semnaliza avaria masinii. Odata acesata parte rezolvata sunati-ne cu incredere.

La Tractari auto Bucuresti ai numeroase puncte de lucru la nivelul judetului. Indiferent unde ai nevoie de interventie, o echipa de specialisti va ajunge la tine in cel mai scurt timp non stop la tarife minime.

Intervenim rapid oriunde in judet si imprejurimi. In functie de necesitati utilajul potrivit nevoilor tale va ajunge la fata locului, asigurandu-ne ca tu castigi timp si bani. Expertii in tractari stau la dispozitie cu plaforme capabile sa tracteze pana la 12 tone si 4 masini simultan.

Punem la dispozitie servicii de asistenta rutiera, tractare, depanare, autovehicul la schimb, repatriere sau asistenta medicala

Avem cele mai mici preturi pentru tractari/asistenta rutiera. Intervenim rapid indiferent de ora sau starea carosabilului. Putem ajunge la dvs. rapid oriunde in Bucuresti si imprejurimi. Angajatii nostri dau dovada de seriozitate si promptitudine. Va asiguram autovehicolul pe timpul transportului.

Tractari auto Bucuresti pune la dispozitia dumneavoastra servicii de tractari auto, service auto si depanari auto non stop pentru a va veni in ajutor in cazuri de pana, alimentare gresita cu carburant, pornire cu cabluri in cazuri de baterie descarcata, inlocuire acumulatori, inlocuire becuri, diverse situatii neprevazute ce pot aparea pe parcursul calatoriilor dumneavoastra cu autoturismul.

De asemenea transportam utilaje agricole, autoturisme, motociclete, a.t.v-uri, orice ce se poate transporta pana la 3 tone. Preturile pentru tractari auto sunt foarte mici la Tractari auto Bucuresti.Tarifele  pentru serviciile de tractari auto pot fi tarife finale sau pot fi impartite in subservicii, de genul, tarif incarcare pe platforma, tarif manipulare la minut sau la ora, tarif descarcare, tarif deplasare.

Firma noastra tractari auto Bucuresti specializata iti va transporta autoturismul, motocicleta, sau orice alta masina, in cele mai sigure conditii, rapid si eficient.Pentru aceasta folosim doar echipamente de ultima generatie si cele mai stabile masini, Eforturile noastre pentru siguranta ta nu se opresc aici, transportul masinii tale este asigurat pe toata durata drumului.

Evolutia pietei de tractari si transport auto si-a mai pierdut din avant, dar aparitia crizei a insemnat si un benetciu pentru clienti. Companiile care ofereau servicii de calitate scazuta au inceput sa se inchida, iar cele care ofereau reale avantaje clientilor s-au facut remarcate.Intr-o piata care a cunoscut perioade de instabilitate, compania tractari auto Bucuresti  s-a facut remarcata inca de la inceput si a reusit sa ajunga intr-o pozitie fruntasa in piata de transporturi si tractari.

 

Comments are closed