Creare magazin online

Tratament pentru pete pigmentare

Pete pigmentare. Pete cauzate de soare. Pete cauzate de varsta. Solutia Gamarde le poate transforma intr-o amintire.

Toti ne dorim o piele uniforma, fara imperfectiuni si bineinteles fara  “pete de culoare”, nu-i asa?

Doar ca la un moment dat, pielea noastra datorita unor factori externi sau interni  apar mici pete maronii care nu fac decat sa ne indispuna. Acestea sunt petele pigmentare, cauzate de o activare a melanocitelor si sunt de obicei inofensive.

Multe cauze pot duce la aparitia acestor pete; soarele, scruburile puternice, coşurile sau hormonii. Cand soarele atinge pielea, acesta activeaza secretia de melanina din melanocite, care ne protejeaza epiderma de eventualele efecte negative ale razelor solare. Dar cand melanocitele sunt  foarte solicitate, apar aceste petele pigmentare. Putem proteja aparitia acestora evitand expunerea directa la soare si folosind o crema cu filtru de protectie. Aceste pete pigmentare mai apar si in urma unor agresiuni ale pielii, arsuri sau dupa vindecarea cosurilor sau din cauza unor boli si apar cu precadere pe pielea matura.

 

Tratament pete pigmentare 100%  natural

Tratamentul pentru pete pigmentare Gamarde White Effect poate fi folosit nu numai pentru petele pigmentare de pe fata, dar si pentru acelea din zona decolteului, spatelui, palmelor si in alte zone depigmentate.

Aplicati tratamentul zilnic,dimineata si seara in functie de recomandarile produsului pe zonele depigmentate. In timpul folosirii cremei si timp de 10 saptamani dupa tratament se recomanda evitarea expunerii prelungite la soare.

O alta avertizare pe care ar trebui sa o luati in considerare atunci cand va confruntati cu petele pigmentare este efectul medicamentelor fotosensibilizate asupra pielii. Unele antibiotice, medicamente anxiolitice, antiinflamatorii, somnifere, antidepresive, diuretice sau medicamente hormonale pot favoriza aparitia petelor maronii, motiv pentru care recomand protectie suplimentara pe perioada urmarii tratamentului.

Pentru a scapa de hiperpigmentarile existente, Gamarde va propune un tratament complet  destinat eliminarii discoloratiilor pielii. Pe langa efectul targetat asupra imperfectiunilor, acestea au rolul de a exfolia gentil si a conferi luminozitate chipului, de a netezi textura pielii si a hidrata in profunzime.

Complexul de albire Gamarde White Effect (GWE) este de origine vegetala si are ca tinta imperfectiunile pigmentare. Dupa o folosire sustinuta a produselor care contin complexul GWE petele brune si alte defecte pigmentare se estompeaza vizibil, tenul este mai curat uniform si radios.

Lotiune pentru pete pigmentare – Aceasta lotiune pentru pete pigmentare reduce productia de melanina (compus responsabil de pigmentarea pielii) decolorind si eliminind petele inchise ale pielii si previne formarea altora noi.Este un veritabil gest 3 in 1 : curata, tonifica si pregateste pielea pentru a primi ingrijirea cotidiana.

Ser pentru pete pigmentare –  unifica, intareste si optimizeaza actiunea de iluminare a produselor de ingrijire anti-pete de zi si de noapte.

Vitamina C de origine vegetala pe care o contine permite stimularea procesului de luminare a pielii.

Crema pentru pete pigmentare de zi – Creata pentru a combate petele pigmentare, crema pentru pete pigmentare de zi este o necesitate pentru tenul matur.

Actioneaza prin blocarea sintezei melaninei, contribuind la prevenirea deteriorarii continue a pielii cauzata de radiatii ultraviolete. Zi dupa zi, petele maronii se estompeaza, pielea devine stralucitoare si este protejata,tenul isi recapata stralucirea.

Crema pentru pete pigmentare de noapte – Cu efect de uniformizare si revitalizare, crema pentru pete pigmentare de noapte corecteaza neregularitatile datorate petelor pigmentare.

Complexul petru stralucire GWE® ( Gamarde White Effect) , de origine vegetala, regleaza productia de melanina pentru a regasi un ten regenerat si care radiaza de frumusete.

Masca pentru pete pigmentare – Produs indispensabil ingrijirii zilnice din gama White Effect, masca pentru pete pigmentare purifica, are rol de uniformizare si dezvaluie stralucirea pielii.

Are un efect pronuntat de intinerire al pielii. Tenul devine luminos iar petele pigmentare se estompeaza pana la disparitie.

Gomaj pentru pete pigmentare – Cu o textura fina, acest gomaj pentru pete pigmentare elimina celulele moarte responsabile cu tenul tern.

Ideal pentru un efect de oxigenare. Tenul este echilibrat, pielea este luminoasa.

Apa termala Gamarde-les-Bains este folosita in compozitia primei linii de produse dermato-cosmetice bio, cu rol in atenuarea iritatiilor cutanate, in calmarea aspectului cuperozic al tenului, dar si de intarire a capacitatii naturale de aparare a pielii.

Comments are closed