Creare magazin online

Travertinul, o alegere excelenta pentru baia ta!

epardoseli_2_mediumIn ultimii ani, din ce in ce mai multi proprietari de case au inceput sa aprecieze si sa foloseasca piatra naturala. Acest lucru este valabil mai ales in baie, unde piatra naturala se foloseste atat pe podea, cat si in alte locuri, cum ar fi peretii, chiuveta sau cada. Travertinul este una dintre pietrele naturale, care este in prezent destul de populara, in special in baie. Proprietarii de case o prefera pentru schimbarea estetica pe care o confera unei camere, dar si pentru diferitele sale culori si modele.

Travertinul este ideal in baie

Multi traiesc cu impresia ca placile de travertin nu sunt potrivite pentru baie, deoarece acestea sunt realizate dintr-o pietra naturale de tip poros. Adevarul este ca travertinul poate fi utilizat in baie. Depinde foarte mult de ce tip preferati. Odata ce v-ati hotarat, veti vedea ca placile de travetin sunt printre cele mai potrivite pentru baie.

Care este cel mai potrivit travertin pentru baie?
Expertii spun ca cele mai bune finisaje pentru placile de travertin, care urmeaza sa fie utilizate in baie sau in zona dusului, sunt finisaj chituit sau finisaj periat. Aceste doua tipuri de finisaje sunt ideale deoarece rezista bine la umezeala sau si la murdarie (ca de exemplu: sapun sau produse cosmetice).

 

Inainte de a cumpara este bine sa va asigurati ca placile sunt sigilate corect si ca folositi tipul corect de montare, pentru a preveni apa sa intre intre placile de travertin. Este bine sa alegeti cu grija instalatorul, deoarece cheia succesului la baia cu travertin sta in instalatie.

Alegerea travertinului pentru baie nu se rezuma doar la podelele si pereti. Travertinul a fost, de asemenea, utilizat si in alte zone din baie, cum ar fi chiuveta sau cada de baie. Se poate realiza chiar intreaga baie din travertin.

De ce travertinul?
Placile de travertin sunt o alegere excelenta pentru baie nu numai datorita frumusetii lor, dar si pentru ca sunt usor de intretinut. Travertinul in bai este foarte usor de curatat si rar prezinta pete de apa sau sapun, de care multi proprietari de case se plang. Puteti sa indepartati usor aceste pete cu ajutorul unui mop.
Si pentru ca exista un numar foarte mare de culori si modele de placi de travertin, optiunile de design in baie sunt aproape infinite. Veti gasi, cu siguranta, un model si o culoare care sa se potriveasca design-ului pe care il doriti!

Comments are closed