Creare magazin online

Trei lucruri pe care trebuie sa le stii despre fardul de pleoape

Se poate spune ca exista un raspuns unanim la intrebarea pusa make-up artistilor: care este acel produs de machiaj care are cu adevarat puterea de a te transforma? Raspunsul este aproape intotdeauna acelasi: fardul de obraz. Si daca te gandesti la asta, nimic altceva din trusa de machiaj nu poate face atat de repede si usor ceea ce face blush-ul. 

Un fard de pleoape grozav are puterea de a face tenul obosit sa para cat mai fresh, tenul palid sa para mai stralucitor, astfel incat look-ul tau sa fie unul fresh. Iar in cele ce urmeaza, vei afla exact ce este si ce ar trebui sa stii despre fardul de pleoape. 

Ce textura alegi? 

Cand vine vorba despre fardul de pleoape se poate spune ca exista o mare varietate, caci acesta se gaseste in forma lichida, de pulbere, crema sau ca un gel. Si ceea ce poate fi cel mai extraordinar, este faptul ca nu exista nici o recomandare sau interdictie de a folosi o anumita textura sau alta. 

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa tii cont de preferintele tale si sa tii cont de faptul ca pentru a aplica un fard de obraz pudra vei avea nevoie de o pensula, in schimb ce pentru celelalte texturi ale fardului de obraz nu ai nevoie decat de degete. 

De asemenea, pentru a te decide care este cea mai potrivita textura pentru tine, sa iei in calcul care sunt texturile celorlalte produse pe care le utilizati. Cel mai bine, pentru a sta perfect pe piele, este ca un fard de obraz pudra sa fie aplicat peste o alta pudra. 

fard de obraz pudra

Totusi, daca vei opta pentru un fard de obraz tip crema, acesta poate fi aplicat direct peste fondul de ten si se va combina perfect cu acesta si cu baza de machiaj. Iar acest lucru este valabil si pentru varianta lichida.   Acest lucru este valabil si pentru toate produsele pe care doresti sa le aplici deasupra fardului de obraz, precum un bronzer sau un highlighter. Pe scurt, utilizati intotdeauna aceeasi textura pentru toate produsele de make-up. 

Cum se aplica? 

Majoritatea femeilor care utilizeaza fardul de pleoape nu stiu care este modul si locul unde el trebuie aplicat. Sfaturile pe care anumiti experti in make-up il ofera, este sa se reproduca semnul Nike pe obraz. Pentru a simplifica si mai mult, imagineaza-ti o linie imaginara din centrul ochiului si pana la obraz. Apoi traseaza imaginar o alta linie orizontala ce porneste de la exteriorul narii. Locul unde cele doua linii imaginare se intalnesc este locul de unde trebuie sa incepi aplicarea. 

Ce nuanta alegi? 

Desigur, nu se poate spune ca exista o anumita nuanta de fard de obraz pe care ar trebui sau nu sa o porti. Cu toate acestea, daca iti doresti un aspect cat mai natural, atunci ar trebui sa iti cumperi doar acea nuanta pe care o intalnesti pe fata si pe obrajii tai in zilele geroase sau dupa ce faci exercitii fizice intense. In acest fel, nuantele alese sunt cele mai potrivite pentru tonul pielii tale. 

 

Comments are closed